• Chp'de Tam Kadro Bayramlaşma
Çorlu Güncel

Chp'de Tam Kadro Bayramlaşma

  • 18 Haziran 2018
  • 984 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Örgütü bayramın ilk günü ilçe binasında tam kadro bayramlaştı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve tüm milletvekili adaylarının, il başkanı Zeki Ökten ve il kadın kolları başkanının yanı sıra ilçe gençlik ve kadın kolları yönetimin tam kadro olarak katıldığı bayramlaşmaya partililerin ilgisi de yoğundu.

BÜYÜK MOTİVASYON OLDU

Bayramlaşmada konuşan CHP İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, “Bugün ilçe başkanı olarak çok farklı ve çok mutlu bir gün benim için. Partimiz iktidar yolunda mücadele ederken son bir hafta kala bütün vekillerimizin, bütün belediye başkanlarımızın burada olması Çorlumuza ayrı bir güç katmıştır. İl Başkanıma da bu organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum. Bizim örgütler olarak böyle motivasyonlara da ihtiyacımız var. Ben bütün Çorlulu hemşerilerimin ve partililerin bayramını kutluyorum. Bayramın ülkemize barış, huzur, sağlık getirmesini diliyorum. Bir hafta sonra bir seçimimiz var. İnşallah hep beraber bir hafta sonra 24’ünde bir bayram daha yaşayacağız” dedi.

 CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ise yaptığı konuşmada, “Önümüzde bir seçim var. 24 Haziran bizim için, ülkemiz bir dönüm noktası olacaktır. Bu dönüm noktasında bayramlarda yaşadığımız birliğin beraberliğin, bütünlüğün gücüyle Cumhuriyet Halk Partisi’ni hep beraber iktidara taşıyalım. Çok az bir zaman kaldı. BU zaman içerisinde tüm üyelerimizin sorumluluk bilinciyle hareket ederek ülkemizi daha yaşanır bir ülke haline getirmenin mücadelesini verelim” diyerek bayramı kutladı.

BİRLİK VE BERABERLİK RUHU YAKALANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmada 30 Mart 2014’teki birlik ve beraberlik ortamının sağlandığını belirterek, “Tekirdağ’ın her tarafını gezdik. Her tarafta bir heyecan, Sayın Muharrem İnce’nin yakalamış olduğu büyük bir heyecan, CHP’nin yakalamış olduğu büyük heyecan ve birlik-beraberlik ruhu bizi 24 Haziran’da arzu ettiğimiz sonuca yakınlaştıracaktır” diyerek tüm Tekirdağlıların bayramını kutladı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da yaptığı konuşmada, 26 mahallede vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve fotoğrafı görme imkânı olduğunu belirterek, “Birlik, beraberlik içerisinde ramazan süreci geçirdik. İftarlarımda bir araya geldik. Kalplerde huzur bakışlarda ise umudun olduğunu gördüm” dedi. Başkanların ardından Milletvekili adayları tek tek söz alarak tüm halkın ve partililerin bayramını kutladı.  

Bayramın ilk günü öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık yarım saat süren bayramlaşmadan sonra tüm yöneticiler ve partililer Atatürk Meydanı’na geçerek Atatürk Anıtı’nın önünde toplu fotoğraf çektirdi.

SEYFİ GENÇ