• Siyasetin Havasını Yumuşatan Bayramlaşma
Çorlu Güncel

Siyasetin Havasını Yumuşatan Bayramlaşma

  • 18 Haziran 2018
  • 979 Kez Okundu

Çorlu protokolü halkla Kültür Merkezi’ne dönüştürülen Tarihi Çorlu Belediye binasında bayramlaştı. Siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı ve neşeli bir atmosferde geçen bayramlaşma yaklaşık yarım saat sürdü.

Bayramın ilk günü sabah saatlerinden gerçekleşen bayramlaşmaya protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Eski Belediye Başkanı Ünal Baysan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, MHP, Saadet Partisi ilçe teşkilat yöneticileri, Çorlu’daki sivil toplum örgütü başkanları, meslek odalarının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ESKİ MECLİS SALONUNDA GAZETECİLERLE BAYRAM SOHBETİ

Bayramlaşmanın ardından siyasiler ve protokol üyeleri açık büfe ikram eşliğinde sohbet ederek gündemi ve seçimleri değerlendirdi. Bu sırada siyasi parti temsilcilerinin birbirlerine yaptıkları espriler seçim atmosferini yumuşatırken, Çorlu’daki centilmenliğinin örneğini ortaya koydu. 

Tarihi Çorlu Belediyesi’nde gerçekleşe bayramlaşmanın ardından eski Başkan Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve belediye başkan yardımcıları eşliğinde gazetecilerle, eski meclis salonunda bir süre sohbet etti.

SEYFİ GENÇ