• Korku Yolu Olmaya Devam Ediyor
  • Korku Yolu Olmaya Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Korku Yolu Olmaya Devam Ediyor

  • 13 Haziran 2018
  • 1420 Kez Okundu

Çorlu Kemalettin Mahallesi Erdal İnönü Caddesi vatandaşlar için korku yolu olmaya devam ediyor. Kaldırımın olmadığı cadde de daha önce birçok kaza meydana geldi, kazaların olmasına rağmen cadde de her hangi bir çalışma yapılmadı.

Avrupa Yakası Gazetesi olarak 05 Nisan tarihinde gündeme taşıdığımız  “Vatandaşlardan Kaldırım Tepkisi” haberimizde yer verdiğimiz tehlikeli durumlar devam ediyor. Erdal İnönü Caddesi’nde sadece bir insanın geçeği genişlikte kaldırım bulunurken bu kaldırımda da yürümenin olanağı yok. Kaldırımdan yürüyemeyen vatandaşlar, yine trafiğin yoğun olduğu yoldan yürümek zorunda kalıyor.  

KALDIRIM YOK

Erdal İnönü Caddesi’ndeki kaldırımların olmamasından şikâyet eden vatandaşlar, “Yolun sağında ve solunda bulunan kaldırımların ikisi de bozuk vaziyette. Stadyumun hemen yanında bulunan bizlerin çok sık kullanmak zorunda kaldığı kaldırım 50 santimetre genişliğinde ve ortasında kocaman elektrik direkleri bulunuyor. Bunlar yetmezmiş gibi kaldırımın bir kısmı bozuk durumda, kaldırımda yürüyemiyoruz ve yoldan yürümek zorunda kalıyoruz” dedi.

TRAFİK YOĞUN OLUYOR

Caddede trafiğin çok yoğun olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Erdal İnönü Caddesi’nde trafik çok yoğun oluyor. Servis araçları buradan geçiyor, diğer büyük araçlarda bu yoldan geçiyor. Yolda yürüyecek kaldırım olmayınca mecburen trafiğin olduğu yerden yürüyoruz, araçlarla yan yana yolu geçmeye çalışıyoruz. Daha önce çok defa burada kazalar meydana geldi, bir an önce yetkililerin bu caddeye çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

İmdat Şahin