• Anneler Özgüven İçin Buluştu
Çorlu Güncel

Anneler Özgüven İçin Buluştu

  • 13 Haziran 2018
  • 1364 Kez Okundu

Minik Düşler Kitabevi’nde Uzm. Klinik Psikolog Begüm Şişman Tufan, annelerle çay sohbeti yaptı. Annelere çocuklarda özgüven oluşumu ve özgüveni geliştirmek üzerine yapılan sohbet, katılımcılar tarafından çok beğenildi ve ilgiyle dinlendi.

Ergene Vadisi F Blok’ta yaklaşık iki ay önce faaliyete başlayan, çocuklara yönelik kitapların yanı sıra veliler için çocuk yetiştirme ve gelişim üzerine kitapların bulunduğu Minik Düşler de, çocuklara yönelik etkinliklerin yanı sıra anne ve babaların da faydalanacağı etkinlikler planlanıyor. Çocuklar için ünlü çocuk kitapları yazarı Özge Lokmanhekim’in imza gününün ardından anneler için de çay sohbetlerinin ilki yapıldı. Uzman Klinik Psikolog Begüm Şişman Tufan’ın uzman konuk olarak katıldığı çay sohbetinde çocuklarda özgüven konusu ele alındı. Anneler, sohbette kendi deneyimlerini anlatırken, Tufan da hem deneyimleri değerlendirdi hem de annelere özgüven gelişi için bilgiler verdi.

Çay sohbetinde çok keyif aldıklarını belirten katılımcılar ve Uzm. Klinik Psikolog Begüm Şişman Tufan, en kısa zamanda yeni bir çay sohbetinde bir araya gelmek istediklerini dile getirdiler.

SEYFİ GENÇ