• “Olumsuz Çıkan Haberlere Üzüldüm”
Çorlu Güncel

“Olumsuz Çıkan Haberlere Üzüldüm”

  • 13 Haziran 2018
  • 1469 Kez Okundu

Patlak nedeniyle dört gün su verilemeyen ve ulusal basına yansıyan Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi gazetemize konuştu. Mehmet Elçi, “Mahallemle ilgili olumsuz haber çıkmasına üzüldüm” dedi.

Nusratiye Mahallesi’nin olumsuz bir şekilde ulusal basına yansıdığını söyleyen mahalle muhtarı Mehmet Elçi, “Mahallemizde dört gün suların akmadığı doğru ama belediye ekipleri elinden gelen gayreti yaptı. Edindiğim bilgiye göre patlayan borudan akan su kanalizasyon hattına aktığı için yüzeye çıkmadı ve kaçağın tespiti bu sebepten dolayı geç oldu. Belediye ekipleri o süre zarfında gece gündüz çalışmasını yürüttü. Tespit edince de arıza giderildi ve sular akmaya başladı” diyen muhtar Mehmet Elçi çıkan haberlerden dolayı da üzüldüğünü ifade etti. Elçi, “Mahallemizle ilgili bu türlü haberler çıkmasına çok üzüldüm. Suların akmadığı süre zarfında şahsıma yönelikte eleştirenler oldu. Muhtar görevini yapmıyor diye ama bizler o süre zarfında elimizden gelen tüm gayreti gösterdik” dedi.  

BAYRAM ÜZERİNE DENK GELMESİ ŞANSSIZLIĞIMIZ       

Suların kesilmesinin bayram üzerine gelmesini şansızlık olarak değerlendiren Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi, “Su kesintisinin bayram üzerine denk gelmesi büyük şanssızlığımız oldu. Bayram temizliğinin yapıldığı günlerde su olmaması vatandaşın tepkisini daha çok artırdı. Mahalle sakinlerimiz sürekli beni telefonla aradı, kendilerine gerekli açıklamaları o zaman da yaptım. Ekiplerin çalıştığını belirttim, ekiplerin çalıştığını gelip gözleriyle görmesini söyledim. Zor zamanlardı sonunda bitti” dedi.

KADİR ALBAYRAK MÜJDEYİ VERDİ.

Alt yapının eski olmasından su patlaklarının meydana geldiğini belirten Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın kendisini aradığını söyledi. Elçi, “Suların akmadığı zaman içinde Kadir Albayrak beni aradı ve en kısa süre içinde alt yapı çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Bu mahallenin alt yapısı eski olduğu için daha öncede su kesintileri meydana gelmişti. Sayın Belediye Başkanımız Kadir Albayrak çalışmaları başlatırsa bundan sonra bir daha böyle sorunlar yaşamayız” dedi.

İmdat Şahin