• Ak Parti Birlik İftarında Buluştu
  • Ak Parti Birlik İftarında Buluştu
  • Ak Parti Birlik İftarında Buluştu
Çorlu Güncel

Ak Parti Birlik İftarında Buluştu

  • 12 Haziran 2018
  • 1145 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nın Atatürk Meydanı’nda düzenlediği Çorlu Birlik İftarına binlerce vatandaş katıldı.

Atatürk Meydanı’nda yapılan iftara İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti MKYK Üyesi aynı zamanda Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Kerim Atalay, STK temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Meydana kurulan sahnede iftardan önce ilahi dinletileri yapıldı. İlahi dinletilerinden sonra konuşan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, iftara katılanlara teşekkür etti. Uylaş, “Bugün bu meydanı dolduran siz değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı olarak 24 Haziran çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve 24 Haziran’da gülen taraf biz olacağız” dedi.

24 HAZİRAN’DA TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’NİN TEMELLERİNİ ATACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Kerim Atalay iftar programında yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımızı, reisimizi başkan yapacağız” dedi. Atalay, “AK yürekli kadrolarımızla birlikte 24 Haziran seçimlerinde sayın cumhurbaşkanımızı genel başkanımızı, reisimizi güçlü bir şekilde başkan yapacağız. 24 Haziran seçimleriyle aralayacağımız büyük ve güçlü Türkiye’nin 2023 hedefleriyle birlikte artık tam bağımsız güçlü ve kendi ayakları üzerine durabilen bir Türkiye’nin temellerini hep birlikte atacağız” dedi.

BEYOĞLU VE ÇORLU KARDEŞTİR

Ramazan Ayı’nın kardeşlik, birliktelik ve paylaşma ayı olduğunu belirten İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Çorlu ve Beyoğlu’nun kardeş olduğunu da ifade etti. Demircan, “Ramazan Ayı kardeşlik ayı, birliktelik ayı, paylaşma ayı, bugün bu alanı beraber paylaşıyoruz, soframızı paylaşıyoruz, oruç bize paylaşmayı hatırlatıyor, İşte bu ramazan iftar sofralarının büyüklüğü burada. Bu sofraları paylaşmamızı çok görenlere bizim cevabımız var. Cumhurbaşkanımız, liderimiz onun için ne diyor, tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet diyor. Bu memleket 81 milyon hepimizin, hep birlikte birbirimizin huzurunu, hukukunu, birbirimizin kardeşlik hukukunu korursak, birbirimizle kenetlenirsek, o zaman bu memlekette refah içerisinde, güzellikleri birlikte yaşayacağız. Liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Çorlu’dan belediyeyi aldığımız zaman çok daha mutlu olacak. Bizlerde elbette İstanbul’daki tecrübeyi burada hep birlikte Çorlu ile paylaşacağız. Dedik ya rahmet ayı bölüşmek ayı birde kardeşlik ayı Çorlu ile Beyoğlu kardeştir” dedi.  

24 HAZİRANDA ZAFER AK PARTİ’NİN OLACAK

Ramazan Ayı’nın en ulvi en güzel günlerinin yaşadığımız bu günlerde Allah tutulan oruçları kabul etsin diyen AK Parti MKYK üyesi aynı zamanda Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel “Ramazan Bayramı’ndan sonra 24 Haziran Demokrasi Bayramı’nda zafer AK Parti’nin olacak” dedi. Yel, “ Önümüzde bir Ramazan Bayramı’mız ve ardından 24 Haziran demokrasi bayramımızı hep beraber kutlayacağız. Ramazan Bayramı’ndan sonrada 24 Haziran’da kazanan, yüzü gülen taraf, zafere ulaşacak bizler olacağız. Burada gönül gönüle, omuz omuza yaratmış olduğumuz bu ruh dalga dalga yayılacak Türkiye’mizin aydınlık geleceğine parlayan bir yıldız gibi ışık tutacaktır” dedi.

İmdat Şahin