• Nusratiye Mahallesi Suya Kavuştu
  • Nusratiye Mahallesi Suya Kavuştu
Çorlu Güncel

Nusratiye Mahallesi Suya Kavuştu

  • 12 Haziran 2018
  • 1233 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Nusratiye Mahallesi'nde yaşanan su arızasının kaynağının ekipler tarafından tespit edildiğini ve arızanın giderilerek evlere su akışının yeniden sağlandığını söyledi.

Nusratiye Mahallesi'nde 3 gündür yaşanan su arızasının giderilmesi için TESKİ ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt çalışmaların sonuç verdiğini belirterek, arızanın kaynağının TESKi ve Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından tespit edildiğini söyledi. TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ise bir takım dedikodular üretildiğini belirterek, "Kimse gelip arızayı bulmadı. Arızayı tespit eden yine bizim ekiplerimiz. Halkı kandırmayın" dedi.

 

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ise açıklamasında yoğun uğraşlar sonucunda arızanın tespit edilerek giderildiğini belirterek, "Tahmin ettiğimiz gibi suyun yüzeye çıkmadan yerin altına kaçak su şeklinde aktığı görüldü. TESKİ ekiplerimizin yanı sıra Çorlu Belediyesi ekipleri de hummalı bir çalışma yürüttü. Arızanın kaynağına ulaşarak vana bağlantısı yapıldı ve arızalı parçalar değiştirilerek su akışı sağlandı ve abonelerimize su verilmeye başlandı.

 

Kademeli olarak vatandaşlarımızın evlerine su ulaşmaya başlayacak. Yaşanan bu arızandan dolayı üzgünüz ve vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Bir daha yaşanmaması için elimizden gelen tüm tedbirleri alacağız ve eskiyen su ve kanalizasyon hatlarını kaldıracağız ve köklü bir çözüm üretmek için bölgede en kısa sürede altyapı çalışmalarına başlayacağız" dedi.

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Nusratiye Mahallesi'nde yaşanan su arızasının giderilmesi için mücadele eden tüm çalışanlara mahalle halkı adına teşekkür ettiğini belirterek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ile birlikte el ele vererek altyapı sorunlarının ortadan kalkması kalıcı çözüm üreteceklerini söyledi.