• Belediye İftarları Sona Erdi
Çorlu Güncel

Belediye İftarları Sona Erdi

  • 12 Haziran 2018
  • 933 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlenen iftar yemeklerinin sonuncusu Cumhuriyet Meydanı'nda belediye önünde gerçekleştirildi. İftarda yaklaşık 5 bin Çorlulu birlikte iftar yaptı.

Ramazan ayı boyunca başta Aşevi olmak üzere her gün Çorlu'nun çeşitli mahallelerinde düzenlenen iftar  organizasyonları, Cumhuriyet Meydanı'nda Belediye binası önünde son buldu. Etkinliğe beş bin kişi katıldı.

TOPLAM 55 BİN KİŞİYE İFTAR VERİLDİ

Yaklaşık 5 bin Çorlulunun buluştuğu Ramazan ayının son iftar yemeği organizasyonunda halka hitap eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Değerli Çorlulular düzenlemiş olduğumuz iftarlarımızın sonuncusunu düzenliyoruz. Hepinize katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki şehrimizde 81 ilden vatandaşımızla huzur, birlik ve beraberlik içerisinde iftarlarımızı gerçekleştirdik. Bu süreç içerisinde Belediye Aşevimizde iftarlarımızı hazırladık ve 26 mahallemizde yaklaşık 55 bin vatandaşımızla bir araya gelme imkânı bulduk. Bu süreçte iftarlarımıza destek olan hayırsever vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden iftarlımızın hazırlığında emek sarf eden belediye çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun. Bu vesileyle hepinizin Ramazan bayramını kutluyor, tuttuğunuz oruçların kabul olması dileklerimle hayırlı akşamlar temenni ediyorum." dedi.

Başkan Sarıkurt'un konuşmasının ardından devam eden iftar yemeği organizasyonu sofra duasıyla sona erdi.

SEYFİ GENÇ