• Başkan Sarıkurt Dur Durak Bilmiyor
Çorlu Güncel

Başkan Sarıkurt Dur Durak Bilmiyor

  • 11 Haziran 2018
  • 1082 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’da belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldı. Başkan Sarıkurt, asri mezarlıkları da ziyaret edip aksaklıkları yerinde inceleyerek düzeltilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü yetkililerine aktardı.

Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Çorlu Belediyesi tarafından şehrin muhtelif noktalarında yürütülen asfalt çalışmaları devam ederken çalışmaları yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yetkililerden bilgiler aldı. Sarıkurt, Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile birlikte Özgürler Caddesi ile Çorlu Huzurevi yanında yer alan Talatpaşa Caddesi ve Akgün Sokak'ta yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sarıkurt, 2 finisher, 2 ekskavatör 1 paletli loder, 1 bekoloder, 1 silindir, 11 kamyon, 1 greyder, 1 babil silindir, 1 su tankeri ve 20 personel ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bölgedeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, asfalt çalışmalarına planlanan program dahilinde farklı adreslerde devam edecek.

 

Atatürk Parkı Kafe Çalışmaları Devam Ediyor

Atatürk Meydanı Atatürk Parkı'nda inşa edilen kafe ve park projesi çalışmaları kapsamında da incelemelerde bulunan Başkan Ahmet Sarıkurt, projenin kısa süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Kütüphane Parkı ve Kitap Kafe ile Tenis Kafe konseptinde hizmet verecek yeni bir hizmet alanını Çorlu'ya kazandırmayı hedefleyen Çorlu Belediyesi, Atatürk Parkı kafe ve park projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Atatürk Parkı kafe ve park projesi bina inşaatında incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci yapımı önemli ölçüde tamamlanan kafe binası ve yer karolarının yanı sıra alanda yapılan çalışmalar konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

İnşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeniden düzenlenecek olan park alanında bitkilendirme projeleri uygulanacak ve yeni ağaçlar ile çalılar dikilecek.

 

Mezarlıklarda İncelemelerde Bulundu

Başkan Sarıkurt, Ramazan bayramı öncesinde Çorlu'da bulunan mezarlıklarda incelemelerde bulundu. Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte Çorlu'da bulunan asri mezarlıkları ziyaret ederek yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, tespit ettiği aksaklıkların en kısa sürede giderilebilmesi için konuyu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü yetkililerine aktardı.

Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile birlikte yaptığı incelemelerde aksaklıkları yerinde tespit eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mezarlıklarda bulunan görevlilerden de bilgiler aldı.

 

HABER MERKEZİ