• Ergene  Belediyesi'nden Alt Yapı Atagı
Ergene

Ergene Belediyesi'nden Alt Yapı Atagı

  • 30 Mayıs 2018
  • 2043 Kez Okundu

Cumhuriyet Mahallesi Demirbaba mevkiinde yaşayan vatandaşların alt yapı taleplerini Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e iletmesinin ardından çalışmaların startı verildi.

Ergene ilçesinde birçok mahallenin altyapı çalışmalarının bitmesinin ardından vatandaşın mağduriyetinin önüne geçmek amacıyla yol yapım çalışmalarının startını veren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi Dedebal mevkiinde yaşayan vatandaşların alt yapı sorununu Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan TESKİ’ye bildirilmesinin ve Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın onayının ardından alt yapı çalışmalarına başlandı.

 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Alt  yapı çalışmalarının tamamen bittiği bölgelerde yollarımız yapılmaya devam ediyor. Yolu yapılmayan mahallemiz kalmayacak sözümüzü bir kez daha yineleyerek, bize inanan ve güvenen vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Mahallesinde 41.074,36 m2 parke taşı, 4717 metre soğuk asfalt;  ilçemiz Cumhuriyet ve Yeşiltepe Mahallesinde toplamda 2 km yeni yol çalışmaları yapıldı. Demirbaba bölgesinde yaşanan altyapı sorununu da çözüme kavuşturuyoruz. Demirbaba mevkiinde yaşayanlarda bizim vatandaşımız. Ergene ilçesinde devam eden projlerle ilgili yaptığımız toplantıda konuyu büyükşehir belediye başkanımız sayın Kadir Albayrak’a söylediğimde Rasim başkanın talebini derhal yerine getirin talimatı verdi. Çok kısa bir zamanda Büyükşehir belediyemiz Demirbaba mevkiinde altyapı çalışmalarına başladı. Burada yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermiş olmaktan bizde mutluyuz, vatandaşlarımızda mutlu.

 

Altyapı çalışmaları biten mahallerimizde Büyükşehir belediyemiz kendisine ait caddelerimizde asfalt dökmeye başladı. Bizde Ergene belediyesi olarak bizim sorumluluğumuzda olan cadde ve sokakları kilit taş yaparak, mahallelerimizin yol sorununu çözmeye devam ediyoruz.  İlçemizde yaptığımız, hedeflediğimiz projelerimize destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a da ayrıca desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.