• Uğur Mumcu Parkı Ve Havuz Temizlendi
Çorlu Güncel

Uğur Mumcu Parkı Ve Havuz Temizlendi

  • 22 Mayıs 2018
  • 1258 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri Uğur Mumcu Parkı’nı ve Eski Kaymakamlık Binası’nın önünde bulunan havuzu temizledi.

Daha önce gazetemizin “Uğur Mumcu’ya Büyük Saygısızlık” başlığı ile gündeme getirdiğimiz parkın temizlik sorunu belediye yetkilileri tarafından giderildi. 03 Mayıs tarihinde gazetemizin gündeme getirdiği haberde vatandaşlar temizliği yapılmayan parkın haline tepki göstermişti. 

Vatandaşlar Memnun Oldu

Uğur Mumcu Parkı’nın ve havuzun temizlenmesine vatandaşlar, “Daha önce özellikle Uğur Mumcu Parkı’nda çöp kutuları ağzına kadar doluydu ve bazı çöplerde etrafa saçılmış vaziyetteydi.  Kendini bilmez bazı kimseler çöplerini olduğu yere bırakıp gitmişler belediye de günlerce parkı temizlememişti. Şimdi temizlediler, etrafta çöp kalmadı. Eski Kaymakamlık Binası’nın önündeki havuzda belediye yetkilileri tarafından temizlendi. Havuzda kirlilikten kurtarıldı, belediye ekiplerinin parkların temizliğine dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü vatandaşların tek oturup dinlendiği vakit geçirdiği yer, parklarımızdır” dedi.

İmdat Şahin