• “İyi Bir Rüzgar Yakaladık”
Çorlu Güncel

“İyi Bir Rüzgar Yakaladık”

  • 18 Mayıs 2018
  • 1521 Kez Okundu

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Tamer Dodurka İyi Parti Çorlu İlçe Teşkilatı yönetimi ile birlikte Cem Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Trakya İş Dünyası Dergisi İmtiyaz Sahibi Selahattin Er’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

“ORTAK PAYDAMIZ ATATÜRKÇÜLÜK”

Tamer Dodurka, İYİ Parti’nin seçime girmesinin kesinleşmesinin ardından partiye ilginin ve katılımın arttığını belirterek, halkın geleceğe ümidinin ve inancının da arttığını söyledi. Dodurka, halkın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e büyük ilgi gösterdiğini dile getirdi. Dodurka, “Gerçekten bir rüzgar esiyor. Bu rüzgar Türkiye’nin lehine bir rüzgar. Bu olmasaydı, şu anda Millet İttifakı diye bir ittifak söz konusu olmayacaktı. Bizler Atatürkçü insanlarız. Farklı düşüncelerimiz gene olabilir aramızda ama ortak paydamız da Atatürkçülük. Kırmızı çizgimiz bu. Bu çatı altında herkesle birleşebiliyoruz. Bu nedenle bir kitle partisiyiz. Kapımız bu kırmızı çizgiyi kabul eden herkese açık” dedi. Dodurka, bu ilkeler nedeniyle İYİ Parti’nin  halkta karşılığı olduğunu söyledi.

“ERDOĞAN’IN İKİNCİ TURDA ŞANSI YOK”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kitleleri sürüklediğini ve bir rüzgâr estirdiğini belirterek, “Ülkenin bu zor günlerinde, tehlikeli virajdayken iyi ki genel başkanımız bu yola girdi. Gerçekten bir kurtarıcı rolünde büyük bir misyon üstlendi. Çok büyük engeller kondu önüne. Bu engelleri aşarak geldi. AKP hükümeti ve MHP’nin en çok korktuğu lider Meral Akşener. Bunu basından da izliyoruz. Her partiye yer veriyorlar, Meral Akşener’e özellikle yer vermiyorlar. Ama bu geri tepecek. Onların medyası varsa bizim de sosyal medyamız ve yerel medyamız var. Halkımız bunları görüyor” dedi. Dodurka, Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kaldığında Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim şansının kalmayacağını öne sürdü.

19 MAYIS İLK ADIM

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hakkında da konuşan Dodurka, “19 Mayıs Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcıydı, ilk adımıydı. Artık cumhuriyeti tekrar kurtarmanın ilk adımı olarak bu bayramı görüyorum. İnşallah ülkemize hayırlı olsun” dedi. 

Cem Matbaacılık’ı ziyaret eden İyi Parti heyetinde şu isimler yer aldı: Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, Medya ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel Güneş, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Düzenli, İlçe Sekreteri Mine Altun, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Ayyüksel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri.

SEYFİ GENÇ