• Kızılay'dan Ramazan Paketi Kampanyası
Çorlu Güncel

Kızılay'dan Ramazan Paketi Kampanyası

  • 17 Mayıs 2018
  • 1153 Kez Okundu

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Çorlu Orion AVM'de Gıda Paketi bağış kampanyası düzenledi.

Türk Kızılay'ı Çorlu Şubesi geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede başlattığı olduğu Ramazan erzağı kampanyası ile Çorlu'daki ihtiyaç sahibi ailelere bu erzak paketlerini teslim edecek. Orion AVM'de kurulan stantlarının başında erzak bağışlarını kabul eden Türk Kızılayı Çorlu Şubesi yardımsever vatandaşlardan bağışta bulunmalarını istedi.

ÜÇ FARKLI PAKET SEÇENEĞİ

Üç farklı çeşit Ramazan erzak paketi olurken bunlardan ilki 29.90 TL tutarında olan Bereket Paketi olduğu belirtilirken, ikinci Ramazan paketinin de 49.90 TL tutarında olan Lezzet Paketi, olduğu üçüncü paketin de 74.90 TL tutarında olan Ziyafet Paketi olduğu belirtildi.

Orion AVM'de bulunan Migros'tan Ramazan paketlerini alan vatandaşlar bunları Orion AVM giriş kapısında bulunan Türk Kızılay'ı Çorlu Şubesi standına teslim edebilecekler. Bunun yanı sıra ayrıca erzak paketlerini Migros'tan satın almayan vatandaşlar standa gelip erzak paketlerinin ücretlerini kendilerine verilecek fiş karşılığın da görevlilere ödeyebilecekler.

SEYFİ GENÇ