• Atatürk Parkı'nda Çalışmalar Hızlandı
Çorlu Güncel

Atatürk Parkı'nda Çalışmalar Hızlandı

  • 16 Mayıs 2018
  • 1168 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda yapılacak olan kafe ve park projesi kapsamında çalışmalar şekillenmeye başlandı.

Atatürk Parkı’nda geçtiğimiz aylarda başlayan çalışmalarda parkın üst tarafında bulunan çocuk parkı tamamlanırken kafenin yapılacağı yerde ise bina yükselmeye devam ediyor. Binanın çelik kalıpları yerine yerleştirilirken, binanın çatısının da çok kısa bir süre sonra yapılacağı belirtildi. Parka yapılacak tuvaletler içinde inşaat çalışması devam ediyor.

Atatürk Parkı’nda yapılmak istenen Cafe ve park projesi şekillenmeye başlarken parktaki çalışmaların kısa sürede biteceğini belirten çalışanlar, “Görüldüğü üzere Parktaki çalışmalar hızlandı. Kafenin bulunduğu bina da sona yaklaşıldı. Çelik kalıpları konuldu, kalıpların üzerine çatı yerleştirilecek ve mutfak kısmı ayrıldıktan sonra kafe bölümündeki çalışmalar bitmiş olacak. Çelik kalıpların ara kısımları komple cam ile kapatılacak diğer kafelerde olduğu gibi. Daha sonra da park yenilendikten sonra çalışmalar bitmiş olacak” dedi.

İmdat Şahin