• Kız Meslek Öğrencilerinden Engelliler İçin Afiş
Çorlu Güncel

Kız Meslek Öğrencilerinden Engelliler İçin Afiş

  • 16 Mayıs 2018
  • 1105 Kez Okundu

Çorlu Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Engelliler Haftası nedeniyle toplumu bilinçlendirmeyi hedefleyen afişler hazırlayarak Engellilerin Sorunlarına dikkat çekti. Öğrenciler tarafından hazırlanan afişler Trend Arena AVM ve Orion AVM’de sergileniyor.

Hazırladıkları engelliler için afiş projesi hakkında bilgi veren Çorlu Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencisi Cansu Demir, bölüm olarak afiş çalışması yaptıklarını belirterek, “Projede önce biz Engelliler Haftası ile ilgili kendi düşüncelerimizi ve duygularımı ortaya koyarak engellilerin de bizler gibi yaşamasını, engellerin ortadan kalkması için bilinçlenmeyi sağlamak için birer afiş hazırladık. Kendilerini iyi hissetmeleri, bizler gibi yaşayabilmeleri için onlara destek olmak üzere afişlerimizi hazırladık. Bölüm olarak afiş çalışması yaptık. Aralarından belirlediğimiz sayıda öğrenicilerin afişleri sergilenmek üzere seçildi” dedi.

Çorlu Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Cansu Demir, Pelin Ereli, Hatice Tan, Selin Sepetçi, Maral Zeynep Halay tarafından tasarlanan afişler Trend Arena AVM ve Orion AVM’de sergileniyor.

SEYFİ GENÇ