• Gençler Yeteneklerini Ortaya Koydu
  • Gençler Yeteneklerini Ortaya Koydu
  • Gençler Yeteneklerini Ortaya Koydu
Çorlu Güncel

Gençler Yeteneklerini Ortaya Koydu

  • 16 Mayıs 2018
  • 1053 Kez Okundu

Çorlu Gençlik Merkezi Karma Resim Sergisi, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Çorlu Gençlik Merkezi Müdürü Şafak Turan ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Kurtuluş Ay tarafından açıldı

40 RESİM SERGİLENİYOR

Çorlu Gençlik Merkezi kursiyerleri tarafından kurslar sırasında yapılan karakalem, karakalem renklendirme, ebru ve filografi teknikeriyle yapılan resimlerin sanatseverlerin beğenisine sunulduğu sergide, yaklaşık 40 resim sergileniyor. Sergi hafta sonuna kadar, Çorlu Gençlik Merkezi’nin 6. Katında açık olacak.

Karma Resim Sergisi hakkında gazetemize bilgi veren Çorlu Gençlik Merkezi Müdürü Şafak Turan, serginin kursiyerlerin yaptığı kara kalem, karakalem renklendirme, ebru ve filografi teknikleriyle yapıldığını belirterek, “Gençlerimiz gerçekten büyük çabalar, büyük emekler sarf ettiler. Bu kursların neticesinde güzel çalışmalar ortaya çıktı. Bizim ebru kursunda 15, karakalem kursunda 12 öğrencimiz vardı. Bu şekilde yaklaşık 2,5 aylık süreç neticesinde bu güzel eserler ortaya çıktı” dedi. Turan, Çorlu Gençlik Merkezi bünyesinde bu tür faaliyetlerin sayısını arttırmak istediklerini belirterek, “gençlerimizi yetenekleri doğrultusunda yönlendiriyoruz.” dedi. Turan tüm Çorlu halkını sergiyi gezmeye davet etti.

Serginin açılışından sonra protokol üyeleri resimleri inceledi. Başkan Sarıkurt, tek tek resimleri inceleyerek resim ve ebru öğretmenlerinden resimler hakkında bilgi aldı.

SEYFİ GENÇ