• Yine Aynı Rezillik
  • Yine Aynı Rezillik
  • Yine Aynı Rezillik
Çorlu Güncel

Yine Aynı Rezillik

  • 10 Mayıs 2018
  • 1131 Kez Okundu

Her sağanak yağmurun ardından göle dönen Çorlu-İstanbul Yolu’nun oto plazalar bölgesi yine aynı görüntüye sahne oldu. Karayolunda trafik bir saate yakın durdu. Çorlu Belediyesi ekipleri biriken suyu yine greyderle tahliye etti.

Dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık bir saat sürerek Çorlu’yu vuran sağanak yağış, İstanbul yolunun da tıkanmasına neden oldu. Her yağışta olduğu gibi oto galerilerin olduğu kısımda biriken yağmur suları yolun kapanmasına neden olurken yine araçlar sular içinde kaldı. Bir araç çekici tarafından kaldırılırken başka bir araç da Çorlu Oto Pazarı esnafının yardımlarıyla sulardan çıkarılarak Oto pazarının oto parkına çekildi.  

Yağmurlarıyla ünlü olan Nisan ayında hiç yağmur düşmeyen Çorlu’ya Mayıs ayında afeti aratmayacak yağmur düştü. Toplam bir saat yağan ve yarım saatinde oldukça şiddetli bir şekilde yağan yağmur, hayatı da olumsuz etkiledi. Düşen yıldırımlar nedeniyle Çorlu’nun bazı bölgelerine elektrik verilemedi.

Daha önceden TESKİ ekipleri tarafından inceleme yapılan İstanbul Yolu’ndaki bölgenin Karayolları’nın alanında olması nedeniyle TESKİ ekipleri topu Karayollarına atmıştı. Karayolları ise bölgede herhangi bir çalışma yürütmedi. 

SEYFİ GENÇ