• Şahinler Ortaokulunda Kermes Düzenledi
  • Şahinler Ortaokulunda Kermes Düzenledi
  • Şahinler Ortaokulunda Kermes Düzenledi
Çorlu Güncel

Şahinler Ortaokulunda Kermes Düzenledi

  • 08 Mayıs 2018
  • 1040 Kez Okundu

Şahinler Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun ihtiyaçlarını gidermek ve eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmak amacıyla kermes düzenlendi. Kermes bugün akşama kadar açık olacak.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün’ün de ziyaret ederek veli ve öğrencilerle buluştuğu kermeste, Üzgün, ay sonunda Türkiye Şampiyonası için Bartın’a gidecek Şahinler Ortaokulu badminton takımından kupa sözü aldı.

Okul Aile Birliği üyeleri ve veliler tarafından yapılan ev yapımı yemeklerin satışa sunulduğu kermeste elde edilen gelir, okulun ihtiyaçlarına harcanacak. Şahinler Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Recep Soydan, normalde yılda bir kez kermes düzenlendiğin belirterek, bu yıl Afrin’e özel olarak iki kere kermes düzenlediklerini söyledi. Afrin operasyonu sırasında destek amacıyla bir kermes düzenlediklerini ve gelirini TSK Dayanışma Vakfı’na bağışladıklarını anımsatan Soydan, “Bu ikinci kermesimiz okul yaranına düzenleniyor” dedi. Şahinler Okulu’nun çok fazla eksiği olmadığını belirten Soydan, “Okulun eksiklerinden ziyade düzenli giderleri var. Onların karşılanması için bu kermesi organize ediyoruz. Çalışanların giderleri, düzenli giderler gibi kalemleri tamamlamak için çalışıyoruz” dedi.

Kermes için iki aydır hazırlık yaptıklarını belirten Soydan, ilgi ve satışların iyi olduğunu söyledi. Kermesten yaklaşık 30 bin lira bir gelir beklediklerini kaydeden Şahinler Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Recep Soydan, kendilerine parasal ve yiyecek desteği veren velilere teşekkür etti.

SEYFİ GENÇ