• Minik Yüzler Gülmeye Devam Ediyor
  • Minik Yüzler Gülmeye Devam Ediyor
  • Minik Yüzler Gülmeye Devam Ediyor
  • Minik Yüzler Gülmeye Devam Ediyor
  • Minik Yüzler Gülmeye Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Minik Yüzler Gülmeye Devam Ediyor

  • 20 Nisan 2018
  • 1637 Kez Okundu

Çorlu Kızılay’ın başlattığı “Minik Adımlara Minik Destek” kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka, Silahtarağa Mahallesi 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu’nda 300 çocuğun daha yüzünü güldürdü.

Şu ana kadar bin spor ayakkabısı dağıtan Kızılay Çorlu Şubesi minik çocuklara spor ayakkabısı dağıtmayı sürdürüyor. Daha önce Çorlu Özel İdare Okulu’nda ayakkabı dağıtan Kızılay Çorlu Şubesi’nin dünkü adresi 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu oldu. Yapılan etkinliğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Kızılay Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka katıldı. Kızılay Çorlu Şubesi 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu’nda 300 öğrenciye spor ayakkabı vererek onları gülümsetti.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN NEDEN KAYMAKAM OLDUNUZ SORUSUNA CEVAP VERDİ.

Çorlu Kaymakamı Levent Minik Adımlara Minik Destek etkinliğinde 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokul öğrencilerine sorular sorarken onlarla oyunlar oynadı. Minik öğrencilerde Kaymakam Kılıç’a soru sormayı ihmal etmedi. Bir öğrencinin neden kaymakam oldunuz sorusuna Kılıç şu cevabı verdi. Kılıç, “Neden kaymakam olmayı tercih ettim? Çünkü kaymakamlık mesleği ilçeyi korur, ilçeyi yönetir, okullara gelip okullarda çocuklarla konuşma imkânı bulur, her yere gider, insanlara yardım etme şansı vardır. O yüzden kaymakam olmayı tercih ettim. Kaymakamlık mesleğini çok ta seviyorum” dedi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç öğrencilerle bol bol sohbet etti, onlarla şakalaştı. Öğrencilerle evet hayır yarışması da yapan Kılıç, öğrencilerle eğlenceli vakit geçirdi. En son sınıftan çıkarken bir daha bu sınıfa gelelim mi dediğinde ise çocuklar hep bir ağızdan evet cevabını verdi.

MİNİKLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK KOLAY DEĞİL

Minik Adımlara Minik Destek Kampanyası kapsamında iki okula daha spor ayakkabısı vereceklerini belirten Selime Dodurka, “75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu’ndan sonra Gazi okulu ve 1 Kasım ilkokullarında da Minik Adımlara Minik Kampanya kapsamında spor ayakkabısı dağıtacağız. Bu kampanya Kızılay Çorlu Şubesi olarak bizleri de çok motive etti, bizlere enerji kazandırdı. İçerde yaşanan sevinçleri hep beraber gördük, tanık olduk. Tabi bu miniklerin yüzünü güldürmek kolay sağlanmıyor. Bu kampanyaya gerek Çorlu halkı gerek veliler gerek öğrenciler, öğretmenler çok destek verdi. Ben yardımda bulunan, dağıtımı yapan, ayakkabıların toplanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma çalışma arkadaşlarıma, siz değerli basınımıza ve en başta kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Kaymakamımız bizi hiç yalnız bırakmadı gerçekten kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

İmdat Şahin