• Çorlu Tso'dan Tekirdağ Çıkartması
  • Çorlu Tso'dan Tekirdağ Çıkartması
  • Çorlu Tso'dan Tekirdağ Çıkartması
  • Çorlu Tso'dan Tekirdağ Çıkartması
Çorlu Güncel

Çorlu Tso'dan Tekirdağ Çıkartması

  • 18 Nisan 2018
  • 1690 Kez Okundu

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Çorlu TSO yöneticileriyle birlikte Tekirdağ protokolüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Alb. Şahin Karakaş’a nezaket ziyaretlerinde bulunan heyette, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Cem Tunalı, Gönül İşbul, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel, Meclis Başkan Yardımcıları; Umut Güngör, Faysal Çakmak ve Katip Üye İsmail Korkut yer aldı.

Hizmet Bayrağı Size Teslim Edildi

Tekirdağ protokol ziyaretleri kapsamında ilk olarak Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden heyet Vali Ceylan ile bir süre sohbet etti. Vali Ceylan, heyeti seçimdeki başarıları nedeniyle tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. “Sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz” diyen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu TSO’da yoğun bir seçim süreci gerçekleşti. Hizmet bayrağı bu defa sizlere teslim edildi. Çorlu’nun kalkınması için el birliği içerisinde çalışacağınıza inanıyorum. Bizler Valilik olarak sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya her zaman özen gösteriyoruz. Sizlerle de aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da  “Seçildiğimiz görevin bilinci ile siz Sayın Valimizin ve şehrimizdeki diğer dinamiklerin katkısı ile bölgemizi sosyal ve ekonomik anlamda daha da ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Sorunların Çözümü İçin Ortak Hareket Önemli

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Vali Ceylan’ın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti. Albayrak; “Sivil toplum kuruluşları müşterek hareket ederse il ve ilçeler ileri gidecektir” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Gerçekleşen seçim sürecinde ortaya koyduğunuz demokratik tavır ve samimi bir hava içerisinde seçimlerin gerçekleşmesinde sunduğunuz katkılardan ötürü şahsınızda meclis ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çeken Albayrak, “Sivil toplum kuruluşlarının müşterek hareket etmesi bir ilçenin ileri gitmesinde ve gelişmesindeki en önemli faktör olduğuna inanarak bugüne kadar belediye olarak her zaman işbirliği ve gönül birliği içerisinde olmaya özen gösterdik. Bu duruşumuz bundan sonrada devam edecek. Bölgemizin gelişmesi adına tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Albayrak, ortak sorunların birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği zaman çözüme kavuşturulacağına inandıklarının dil getirerek “Üstlendiğiniz görev oldukça zor ve oldukça meşakkatlidir. Öncelikle başarı temennilerimi iletirken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bizler üstümüze düşen desteği vermeye her zaman hazırız” dedi.

Albayrak’a “Çorlu ve bölgemiz için çalışacağız” diyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Volkan, “Yoğun ve yorucu bir süreçten sonra Meclisimiz ve Meslek Komitelerimiz belirlendi. Biz hep birlikte yola çıkacağız dediğimizde sadece Odamız üyeleriyle değil, bürokratlarımız, belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla ortak hareket ederek, Çorlu ve Bölgemiz için çalışacağımızı ifade ettik. Projelerimiz var. Bunları hayata geçirme noktasında sizlerin de desteğini hissetmek bizleri çok mutlu etti” dedi.

Çorlu Bölgenin Dinamiği

Çorlu TSO heyete daha sonra Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş’ ziyaret etti. Alb. Karakaş, “Sanayi, ticaret gibi temel alanlarda ülkemizin ve bölgemizin dinamiği Çorlu TSO’dur” diyerek seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Alb. Karakaş, “Odanız Meclis ve Yönetim Kurulu’nu üstlendikleri görevden dolayı tebrik ediyorum. Sanayi, ticaret gibi temel alanlarda ülkemizin ve bölgemizin gelişme dinamikleri ile uyumlu bir şekilde öncü rol üstlenmiş olan Çorlu TSO’ya başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette İlimizin ekonomik yapısı hakkında bilgi veren, güvenlik ve ticaret arasındaki bağa dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; "Bir şehirde güvenlik olmazsa ticaret olmaz. Ticaret olmazsa üretim de olmaz. Aslında hepsi birbirinin parçasıdır. Bunu en iyi başaran şehirlerinden biriyiz. Güvenlik güçleri, ticaret erbabı ve sanayici birbirinin parçasıdır. Kentteki tüm kurum ve kuruluşların bütünlük içerisinde hareket etmeleri başarıyı getirir" ifadelerini kullandı.

Bölgenin Sosyo-Ekonomisine Yön Veren Kurum

Çorlu TSO heyetinin Tekirdağ protokol ziyaretleri Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ziyareti ile sona erdi. “Çorlu TSO, bölgenin yön veren önemli bir kurumdur” diyen Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın, “Başarıyı yakalayabilmenin temel şartı ekip ruhu ile hareket etmektir. Odanız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri olarak devraldığınız hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacağınıza ve başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum" dedi. Odanın projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Projelerimizin asıl amacı Bölgemize yeni bir vizyon kazandırmak, ekonomik anlamda güçlü kılmak ve geliştirmektir. Kozmopolit kentimizde güvenlik güçlerimizin, polislerimizin bizlerin ve halkımızın yanında olduklarının güvencesini daima hissediyoruz. Başarılarınız bizleri gururlandırıyor” ifadelerine yer verdi.

Seyfi Genç