• Cüneyt Yüksel'den Çorlu Tso'ya Ziyaret
  • Cüneyt Yüksel'den Çorlu Tso'ya Ziyaret
Çorlu Güncel

Cüneyt Yüksel'den Çorlu Tso'ya Ziyaret

  • 17 Nisan 2018
  • 1212 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve İl Yönetimi Çorlu TSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri hazır bulundular.

Çorlu Marmara’ya Yön Verecek Bir İlçe

Birlik ve beraberlik içerisinde, el ele verilerek üreten bir Tekirdağ’ın çok daha iyi yerlere taşınabileceğini  söyleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel; “Çorlu 260 bin nüfusu ile sadece Tekirdağ’a değil, Trakya’ya belki de Marmara’ya yön verecek bir ilçe konumundadır. Çorlu’yu ön plana taşıyabileceğimiz argümanlar üretmemiz gerekiyor. Biz bu yeni seçimden sonraki Meclisimiz ile güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Yeter ki koordine olabilelim. Şu anda hiç olmadığı kadar Ankara siyasetinde güçlü bir ekibiz. AK Parti’nin Tekirdağ teşkilatları olarak bürokraside de çok güçlüyüz. Eğer ki sahip çıkılması gereken projeler varsa biz çok iyi şeyler yapabiliriz. Ben başaracağımıza inanıyorum. 2019, 2023 Tekirdağ için çok farklı bir tarih olacak. Biz üstümüze düşen görevi yapacağız. Biz Çorlu’nun, Tekirdağ’a ve bütün Marmara’ya yön vermesini istiyoruz. Şimdiden milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Günün 24 Saati Hizmet İçin Varız

Çorlu’nun Trakya’nın en büyük kenti olduğunu söyleyen Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin  en büyük Odası konumundadır. Bunun dışında bünyesinde barındırdığı 5 adet Organize Sanayi Bölgesi ile en büyük kentlerden biriyiz. Çorlu’da yapılması gereken hem hizmet anlamında, hem de ekonomik gelişim ile ilgili çok önemli görevler var. Meslek Komiteleri bizleri görevlendirdiler. Çok iyi bir çalışma yapmamız gerektiğinin farkındayız. Bunun yanında destek alabileceğimiz bir il başkanının da olması beni mutlu ediyor. Çorlu’nun gelişimine katkıda bulunup bugüne kadar hak ettiği değeri bulamayan Çorlu’muza, destekleriniz için şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz. Günün 24 saati hizmet için varız. Sizlerin de bu yapıda olduğunuzun farkındayız. İnşallah güzel günler Çorlu’yu bekliyor” dedi.

 

Birlik ve Beraberlik İçinde Güzel İşlere İmza Atacağımıza İnanıyorum

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Öncelikle yönetim kurulum ve şahsım adına belirtmek isterim ki sizleri Odamızda görmekten dolayı son derece mutluyuz. İl Başkanımıza, Çorlu için kurduğu cümlelerden ve özverili çalışmalarından dolayı, sizlerin önünde teşekkür etmek istiyorum. Çorlumuz ve bölgemiz için çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza başladık. Üyelerimizin sorunlarına çözüm bulabilmek için elimizden geleni yapacağız. Her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.