• Ergene'de Hız Kesici Yol Kasis Çalışması
Çorlu Güncel

Ergene'de Hız Kesici Yol Kasis Çalışması

  • 17 Nisan 2018
  • 1294 Kez Okundu

Ergene Belediyesi güvenlik amaçlı ve hız kesici için yol kasis çalışmasına başladı.

Kazaları en aza indirmekle birlikte güvenlik tedbirlerini arttırmak adına kasis çalışmalarını sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek, yayaların ve öğrencilerin yol ve kaldırımlarda daha güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla belirlenen program dahilinde çalışmalarına devam edileceğinin bilgisini kaydetti.

Ergene’nin farklı noktalarında asfalt yol onarım çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Edirne 7. Sokak ve Selimiye caddesinde yayaların güvenliği kapsamında kasis yapım çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler, İlçe genelindeki okulların ihtiyaçlarını karşılanmanın yanı sıra öğrencilerin can güvenliğini ve kazaların önüne geçilmesini sağlamak adına okulların önüne bunun yanı sıra tehlike arz edecek birçok noktaya kasis uygulamasının yapıldığını belirtti.

Caddelere hız kasislerinin yerleştirilmesinin özellikle çocukların güvenliği için büyük önem taşırken, cadde üzerinde evleri bulunan vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söylediler.