• Oflu Hoca Izdihamı
  • Oflu Hoca Izdihamı
  • Oflu Hoca Izdihamı
Çorlu Güncel

Oflu Hoca Izdihamı

  • 14 Nisan 2018
  • 1626 Kez Okundu

Cuma günü tüm Türkiye’de gösterime giren Oflu Hoca Trakya’da filminin oyuncuları Çorlu’daki galaya katıldı. Filmi oyuncularla izlemek isteyen Çorlulular Orion AVM Sinema Salonunda izdihama neden oldu.

İzleyiciler oyuncularla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Filmde Oflu Hoca karakterini canlandıran oyuncu Çetin Altay, izleyicilere yaptığı konuşmada “Biz Trakya bölgesinde Lüleburgaz’da çektik. 20 sene önce uzun dönem askerliğimi yaptım. Çorlu benim için ayrı özel ve güzel. Eğlenceli güzel bir film yaptık, sağında solunda bir şey aramayın, izleyin, gülün, eğlenin. Filmdeki Oflu Hoca karakteri damarına dokunduğunda sinirlenen bir hoca. Başka bir coğrafyada çektiğimiz için daha değişik ve güzel bir film oldu” dedi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, oyunculara “hoşgeldiniz” dedi. Kılıç, Çorlu’nun il merkezleri dahilTrakya’nın en büyük yerleşim yeri olduğunu belirterek, “ Sanayisiyle kültürüyle en hızlı gelişen yer. Sizleri burada görmek, burada ağırlamak bizleri çok mutlu etti. Belki Çorlu’da çekecektik ama Lüleburgaz’a kaptırdık, bundan sonrakinde sizleri burada görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

SEYFİ GENÇ