• Bilgisayarı Kapat, Spora Koş
Çorlu Güncel

Bilgisayarı Kapat, Spora Koş

  • 14 Nisan 2018
  • 1416 Kez Okundu

Çorlu General Basri Saran Stadyumunda her sabah spor yapan vatandaşlar gençlere tavsiyelerde bulunarak artık bilgisayar başından kalkarak gençlerinde spor yapmaları gerektiğini belirttiler.

Kazımiye Mahallesi Şehit Çağatay Şimsek Sokak üzerinde bulunan General Basri Saran Stadyumunda spor yapan vatandaşlar özellikle şimdiki gençliğin bilgisayar başında olduğunu fakat bunun çok yanlış bir durum olduğunu belirterek gençleri spora davet etti.

Spor Aletleri Eskidi

Her sabah General Basri Saran Stadyumuna gelerek düzenli spor yaptıklarını belirten vatandaşlar tek sıkıntılarının burada ki fitness aletleri olduğunu belirtti. Vatandaşlar fitness aletlerinin çok eski ve bazılarının kullanılmaz olduğunu belirtirken Çorlu Belediyesi’nin buradaki eski fitness aletlerini kaldırıp yerine yenilerini koyabileceğini belirtti.

Buradaki fitness aletlerinin çoğaltılması ile diğer vatandaşların da spora teşvik edileceğini düşünülürken bu konuda Çorlu Belediyesi’nden yardım istenildi. Her sabah düzenli olarak burada yürüyüş yapan vatandaşlar spor yapmanın yaşının olmadığını herkesin spor yapabileceğini belirttiler.