• Küçüklerden Büyük Başarı
Çorlu Güncel

Küçüklerden Büyük Başarı

  • 14 Nisan 2018
  • 1474 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün alt yapı U12 Basketbol takımı İstanbul Gelişim liginde play offlara katılma başarısı gösterdi. ÇBSK Basketbol takımının alt yapıdan yetişen oyuncularının hepsi şimdiden birer yıldız adayı olma yolunda ilerliyor.

İçinde bulundurduğu yüzlerce sporcusu ile Çorlu’yu gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yarışmalarında temsil eden sporcuları ile çok doğru bir yolda ilerlediklerini gösteren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün alt yapıdaki U12 Basketbol takımı da bu sene katılmış olduğu İstanbul Gelişim Liginde play off'lara kalma başarısını gösterdiler.

İstanbul Gelişim Liginde A grubunda yer alan ÇBSK U12 Basketbol takımı grubunda Demir İnşaat Büyükçekmece ve TED Koleji U12 Basketbol takımlarını yendi. Küçük yaşlarına rağmen A takımda oynayan büyük ağabeyleri gibi maçlarda son dakikaya kadar mücadele eden ve her seferinde sahaya kazanmak için çıkan ÇBSK U12 Basketbol takımı İstanbul Gelişim liginde grubundan çıkarak gözünü çeyrek finale dikti.

Play offlar'da İstanbul DSİ takımı ile maç yapıp Gökburgaz ve TED Koleji maçının galibi ile karşılaşacak olan ÇBSK U12 takımı bu müsabakaları kazanmaları halinde çeyrek finalde Galatasaray U12'nin rakibi olacak.

ZAFER KURT