• Narkotik Tir'ı Ergeneye Geldi
Ergene

Narkotik Tir'ı Ergeneye Geldi

  • 30 Mart 2018
  • 1896 Kez Okundu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından hazırlanan Narkotik Eğitim Tırı, Ergene’ye gelerek öğrencilere uyuşturucu maddelerin ve bağımlılığın zararları hakkında bilgi verdi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda Ergene'ye getirilen Narkotik Eğitim Tırı, Ergene Anadolu Lisesi’nin bahçesine park etti. Burada Ergene’deki tüm okullardan öğrencilere uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verildi. Narkotik Eğitim TIRI’nı Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak da eşi İlke Kızıltoprak ile birlikte ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı.

Ergene Anadolu Lisesi’nin bahçesine park eden Narkotik Eğitim Tırı gün boyu, öğrencilere uyuşturucu maddelerinin zararları hakkında bilgi verdi.Ergene İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ''Sağlıklı Yaşam Aracı'' da Narkotik Eğitim Tırının yanında faaliyet gösterdi. Sağlıklı Yaşam Aracı’nda Ebe Selma İpek Avcu ve Psikolog Tuğba Çelik tarafından öğrencilere broşür dağıtıldı ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Ziyaret sonunda Ergene Anadolu Lisesi’nde Afrin Şehitlerimiz için fidan dikimi gerçekleşti.