• Mehmetçik'e Bağımlılık Semineri
Ergene

Mehmetçik'e Bağımlılık Semineri

  • 29 Mart 2018
  • 2005 Kez Okundu

Ergene Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu 5. Kolordu Komutanlığında seminer verdi.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın başkanlığında 2014 yılından bu yana seminerler veren ve gönüllü eğitimcilerden oluşan Ergene Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu son seminerini 5. Kolordu Komutanlığında düzenledi.

Marmaracık Ortaokulu Rehber Öğretmeni Kadir Sarı Deri sanayicileri M.T.A.L rehber Öğretmeni Zeynep Belbez, Atatürk M.T.A.L Rehber öğretmeni   Emel Demir, Toplum Sağlığı Merkezi Psikoloğu Tuğba Çelik ve Yeşilay Şube Başkanı Serkan Alkan’dan oluşan Ergene  Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu, 5. Kolordu Komutanlığındaki 320 Mehmetçiğe seminer verdi.

5. Kolordu Komutanlığında düzenlenen seminerde Mehmetçik’e Bağımlılıkla mücadele önleme ve korunma yöntemleri anlatıldı. Bağımlılıkla Mücadele konusuna her zaman ayrı bir hassasiyetle yaklaşan Kaymakam Kızıltoprak yaptığı konuşmada Mehmetçiğimiz için düzenlenen bu bilgilendirme seminerini oldukça faydalı bulduğunu, komisyon çalışmalarının aynı kararlılıkla ve daha geniş kitlelere ulaşarak devam etmesi gerektiğini vurguladı ve çalışmalarından dolayı komisyon üyelerine teşekkür etti.