• Ak Parti Sandık Kurulu Toplantısının 1.sini Gerçekleştirdi
  • Ak Parti Sandık Kurulu Toplantısının 1.sini Gerçekleştirdi
  • Ak Parti Sandık Kurulu Toplantısının 1.sini Gerçekleştirdi
  • Ak Parti Sandık Kurulu Toplantısının 1.sini Gerçekleştirdi
Çorlu Güncel

Ak Parti Sandık Kurulu Toplantısının 1.sini Gerçekleştirdi

  • 21 Mart 2018
  • 935 Kez Okundu

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, İl, İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve sandık görevlilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Sandık kurulu toplantısında konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı Av.Kerim Atalay; “Sandıklarımızın, vatanımızın, namusumuzun bekçisi olacak çok kıymetli sandık kurulu üyelerimiz hoş geldiniz. Bugün 18 Mart, ayrı bir önemi var. Çanakkale Zaferimizin 103’üncü yıl dönümü. Aynı zamanda bugün  Afrin Operasyonunun 57. Günü Afrin’e Türk Bayrağımızın da dikildiği gün. Dün Çanakkale 57. Alay kahramanlık destanı yazdı bugün de Afrinde kahraman Mehmetçiğimiz operasyonun 57. Gününde kahramanlık destanı yazdı” dedi.

Konuşmasının devamında teşkilatlanmadan bahseden Atalay; “Hayallerimizi süsleyen teşkilat yapısını şükürler olsun ki hedeflerine taşıma anlamında Çorlu özelinde Tekirdağ genelinde ciddi mesafeler kat ettiğimizi ifade etmek isterim. Ancak süreç yeni başlıyor önümüzde 2019 seçimleri var Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız önümüzde ki süreci ifade ederken kurtuluş mücadelesi yeniden yükseliş hareketi yeniden diriliş hareketi olarak ifade ediyor ve haklı olarak ifade ediyor. Tabii bizim teşkilat çalışmalarımız bu perspektifte yerli ve milli olan unsurlar ile birlikte kol kola girmeye devam ederken ana muhalefet partisinin Cumhuriyet Halk Partisinin Ankara’da ki genel müdürlerin Çorlu’da ki şube müdürleri ne yazık ki aynı perspektiften bakmıyorlar. Yerli ve Milli olan konularda dahi kendilerini yanlış yerde konumlandırıyorlar tabi biz hiç birini ciddiye, dikkate almayacağız. Allahın izni ile önümüz açık hedefimiz 2019 durmadan, yorulmadan, yılmadan gece gündüz bütün kademelerimiz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin kaymakamlık programı haricinde bir program düzenlemesine değinen Atalay; “Bugün 18 Mart Şehitleri anma ve Çanakkale zaferinin yıl dönümü olması dolayısıyla Çorlu Kaymakamlığımızın ve Çorlumuzda bulunan sivil toplum kuruluşlarımızın önderliğinde sabah 10:30’da Atatürk meydanında çorlu şehitliğine kadar bir yürüyüş tertip edildi. Bir çok halkımız katıldı bizlerde oradaydık. Çorlu kaymakamlığımız tarafından düzenlenen yürüyüşte bütün siyasi partiler davet edilmişti. Yürüyüşe iştirak ettiler ancak yine Ankara’da ki müdürlerinin burada ki şube müdürleri yine ayrımcılık yine bölücülük yerli ve milli olan konulardan bahsediyorum  18 Mart Şehitleri anma gününden bahsediyorum Alternatif bir yürüyüş düzenleyerek akşam üzeri tekrar yürümeye çalıştılar sizleri bu millet çok iyi irdeliyor. Sizleri Çorlu halkı çok iyi talil ediyor. Yerli ve Milli konularda dahi muhalefet yapma ile başka şeylerin peşinde olmaya çalıştığınızı açık bir şekilde gözlemliyor ve 30 Mart 2019 seçimlerinde,  daha sonra ki meclis seçimlerinde ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Çorlu halkının Tekirdağ halkımız sizlere gereken cevabı verecektir” dedi.

Sandık kurulu üyelerinden söz alarak konuşmasına son veren Kerim Atalay; “Sizlerden sözlerime son verirken bir konuda söz almak istiyorum. Çok kıymetli dava arkadaşlarım önümüzde 30 mart yerel seçimleri var. Çorlumuzda  bu beceriksiz anlayışı bu basiretsiz anlayışı halkın içerisinde olmayan halka tepeden bakan halk ile irtibatı olmayan sosyal belediyecilik anlamında çorlumuza hiçbir şey kazandıramayan zihniyeti 30 Mart seçimlerinde artık bu devri kapatabilmek için şu sözü sizlerden almak istiyorum burada bulunan sandık kurulu arkadaşlarımızın her birinden en az 4 kişiyi partimize kazandırmak zorundayız teşkilatımıza kazandırmak zorundayız. Tek Millet için 1 Kişiyi Tek Bayrak için 1 Kişiyi Tek Vatan için 1 Kişiyi Tek Devlet için 1 Kişiyi her birimiz en az dört kişiyi davamıza teşkilatımıza mücadelemize ortak etmek bu yolu el birliği ile gönül birliği ile yürümek Çorlu’da ve Tekirdağ’da hep birlikte tarih yazmaya var mısınız. Çok kıymetli dava arkadaşlarım akşamın bu saatinde buraya gelerek görüyorum ki ablalarımız, abilerimiz, amcalarımız, kardeşlerimizin bunun bilincinde olduğunu ve AK Belediyecilik ile Çorlu’da Tekirdağ’da tarih yazacağımıza inanıyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel sandık kurulu ile ilgili sandık kurulu üyelerine bilgiler verdikten sonra toplantıyı sonlandırdı.