• Saadet Partisinden Gazetemize Ziyaret
  • Saadet Partisinden Gazetemize Ziyaret
Çorlu Güncel

Saadet Partisinden Gazetemize Ziyaret

  • 16 Mart 2018
  • 1072 Kez Okundu

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan ve İl Başkan Yardımcısı Murta Vakitçi, gazetemizi ziyaret ederek 14’ncü yıldönümü nedeniyle tebrik etti.

Pehlivan, gazetemizi ziyaretinde basının milletin gözü kulağı olduğunu belirterek, “Doğru mesajı doğru bilgiyi aktarmak milletimizin doğrularla buluşmasına zemin hazırlayacaktır. Akıl ölçüyle ölçüleni yan yana getirir. Ölçüye göre sonuca varır. Öyle olunca bizim en kıymetli cevherimiz akıl. Aklımızın bilgiye ve zanna dayalı olarak iki türlü faaliyeti var” dedi.

Türkiye’nin 81 milyonluk bir aile olduğunu belirten Pehlivan, “Doğuştan gelen haklarımız var. Bunlar temel insan haklarıdır. Devlet olmadan bunların korunması mümkün değildir. Vatandaşın siyasi partilerin programlarını önüne koyup bunları inceleyip ciddi ciddi düşünmesi lazım. Nasıl bir Türkiye istiyoruz? Diye kendine sorması lazım. Günümüz Türkiyesinde zengin 1 kuruş vergi ödemiyor. Tüm vergiler tüketicilerin sırtında. Şu an emekçiler olarak kazancın 6’da 5’i patronların cebine giriyor, emekçi kalan 6’da 1 ile yaşamak geçinmek zorundalar. Böyle çarpık bir düzen var. Hepimizin mutlu bir şekilde yaşayacağı bir sisteme dönüşmek lazım ” dedi.

SEYFİ GENÇ