• Turna Resmen Başkan!
  • Turna Resmen Başkan!
  • Turna Resmen Başkan!
Çorlu Güncel

Turna Resmen Başkan!

  • 15 Mart 2018
  • 1504 Kez Okundu

11 Mart 2018 Pazar günü yapılan Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde sandıktan çıkan Murat Turna, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün sabah saatlerinde İlçe Seçim Müdürlüğü’ne giderek mazbatasını alarak resmen başkanlık görevine başladı.

Dün sabah saatlerinde ekibiyle birlikte Çorlu Adalet Sarayı’nda bulunan İlçe Seçim Müdürlüğü’ne gelen Murat Turna, Seçim Memuru Saliha Akaner’in elinden mazbatasını aldı. Burada bir açıklama yapan Turna, İlçe Seçim Müdürlüğü ekibine seçimlerdeki çalışmaları ve seçimin adil koşullarda yapılması için gösterdikleri gayret nedeniyle teşekkür etti.

TESLİM İŞLEMLERİ GÜN BOYU SÜRDÜ

Mazbata tesliminin ardından ekibiyle birlikte Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na giden Murat Turna, burada eski başkan Feyzullah Aktepe’den koltuğu devraldı. 45 yıldır oda yönetiminde yer alan ve son 30 yıldır da başkanlık koltuğunda oturan Aktepe’nin devir teslim töreni sırasında üzgün olduğu gözlenirken, oda evrak, demirbaş ve hesaplarıyla ilgili teslim-tesellüm işlemleri gün boyu sürdü. Devir teslimin ardından Turna, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası koltuğuna resmen oturdu.

SEYFİ GENÇ