• Şehitler İçin Çanakkale'ye Sürdüler
  • Şehitler İçin Çanakkale'ye Sürdüler
  • Şehitler İçin Çanakkale'ye Sürdüler
  • Şehitler İçin Çanakkale'ye Sürdüler
Çorlu Güncel

Şehitler İçin Çanakkale'ye Sürdüler

  • 15 Mart 2018
  • 1012 Kez Okundu

Çorlu Tork Motosiklet Kulübü “Şehitler Bizi Bekler 4” etkinliğine Çorlu’dan 33 motosiklet 1 karavan 2 otomobil ile katıldı.

Saat 8’de Çorlu’dan hareket edip Edirne’nin Keşan ilçesinde Trakya Motosiklet KulüpleriBirliği üyeleri ile buluşan Çorlu Tork Motosiklet Kulübü üyeleri, Trakya’daki 800 motosikletliyle birlikte İstanbul’dan gelen korteji karşılayarak hep birlikte Çanakkale’ye devam etti.

ŞEHİTLER İÇİN ABİDE’DE DUA

Binden fazla motosikletin yer aldığı kortejin ilk durağı Akbaş Şehitliği oldu. Akbaş Şehitliği’nde dua eden motosikletliler feribotlarla Çanakkale’ye geçti. Çanakkale Kordon’da büyük bir bayrak açan “Şehitler Bizi Bekler 4” katılımcısı motosikletliler, şehitler için saygı duruşunda bulunduktan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu.

“Şehitler Bizi Bekler 4” etkinliği için Türkiye’nin dört bir yanından Çanakkale’ye akan motosikletlilerle bir araya gelen Çorlu Tork Motosiklet Kulübü üyeleri, Ege Bölgesi’nden gelen Motosikletlilerin de katılımından sonra Gelibolu Yarımadası’na sürerek Şehitler Abidesi’ne sürdüler. Şehitler Abidesi’nde de şehitler için saygı duruşunda bulunup dua eden motosikletliler,  Çorlu’yu en iyi şekilde temsil etmenin gururuyla geri döndü.

PAZAR GÜNÜ ÇORLU’DA SÜRÜŞ VAR

Çorlu Tork Motosiklet Kulübü üyeleri bu hafta Pazar (18 Mart) günü Çorlu’da yine şehitler anısına bir etkinlik düzenleyecek. Çanakkale Şehitler Sürüşü adı verilen etkinlikte motosikletliler Atatürk Meydanı’ndan (Heykel) polis korteji eşliğinde Kipa Otopark’a kadar sürecek. Etkinliğe Çorlu’daki tüm motosiklet ve bisiklet kullanıcılarının davetli olduğu öğrenildi.

SEYFİ GENÇ