• Chp Ve Rasim Yüksel Belediye'de Misafirdir
Çorlu Güncel

Chp Ve Rasim Yüksel Belediye'de Misafirdir

  • 14 Mart 2018
  • 1264 Kez Okundu

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer’e Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in “Ergene de fark 10 bin oya çıktı” sözlerine cevap verdi. Sarıer, “CHP ve Rasim Yüksel belediyede misafirdir” dedi.

Rasim Yüksel’in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama da AK Parti ile CHP arasındaki oy farkının 10 bine çıktığını vurgulamıştı. “Kimse Ergene Belediyesi için hayal kurmasın” diyen Rasim Yüksel’e AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer katıldığı bir açılış programında cevap verdi.

CHP ve Rasim Yüksel Misafirdir

Katıldığı bir açılış programında konuşan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, Rasim Yüksel’e yüklendi. Sarıer, “Rasim Yüksel sadece algı yapıyor, 10 bin fark referandumda oluşmuştu. Karşımızda referandum ile yerel seçimi ayırt edemeyecek kadar bu işlerden uzak bir belediye başkanı var. Laf olsun diye belediye başkanlığı yapıyor, laf olsun diye laf söylüyor. Onun hayatı laf olsun, torba dolsun” dedi.

2019 yılında gerçekleştirilecek seçimlere de değinen Hamdi Sarıer, seçimlerin kazananı AK Parti olacak dedi. Sarıe; “ 2019’da Ergene Belediyesi AK Parti’ye kesinlikle geçecek. AK Parti teşkilatıyla birlikte Ergene’de çok güçlü geliyor ve fark atacağız. Rasim Yüksel ve Cumhuriyet Halk Partisi şu anda bulundukları yerde misafirdir” dedi.

Edirne Yolu’nun Sebebi Beceriksiz Belediyelerdir

Rasim Yüksel’in 4 yılda Ergene’ye bir şey katmadığını öne süren Hamdi Sarıer, son bir yılda da bir şey katacağını düşünmediklerini söyledi. Sarıer; “Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 4 senede Ergeneye ne yaptı ki seçimlere bir sene kala ne yapacak” dedi. Ergene ilçesindeki hala yapılmayı bekleyen Edirne Yolu’nu hatırlattığımız Sarıer, “Bu beceriksizlik ihale edilen firmanın değil ilgili belediyelerindir. CHP’li Belediyelerin beceriksizliğini gösterir ihale edilen firmanın değil, siz işveren konumundaysanız ihalede tarafsanız ihaleyi alacak olan firmanın veya kişilerin banka teminatını alırsınız, geçmişi ile ilgili iş yapabilme yetki belgesine bakarsınız, iş yapılabilirlik pozisyonu varsa verirsiniz. Eğer bu firma bugüne kadar bu işi yapamadıysa bu tamamen mevcut olan siyasetin, siyasi otoritenin beceriksizliği ile ilintilidir” dedi.

İmdat Şahin