• Ergene'de Gündüz Bakımevi Projesinin Startı Verildi
Çorlu Güncel

Ergene'de Gündüz Bakımevi Projesinin Startı Verildi

  • 14 Mart 2018
  • 1075 Kez Okundu

Eğitim öğretim çalışmalarına her daim destek veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2 yeni Gündüz Bakımevi Projesinin Ergenelilerin hizmetine sunulacağının müjdeledi.

Yeşiltepe Mahallesinde yapımı süren Gündüz Bakımevi inşaatı hızla yükselirken, Ulaş Mahallesinde planlanan Gündüz Bakımevi’nin proje ve maliyet çalışmaları devam etmekte olup 2018 yılı içerisinde uygulama işi ihalesine çıkılacağı belirtildi.

 

Yeşiltepe Mahallesinde devam eden Gündüz Bakımevi Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Yeşiltepe Mahallesi 469/11 parselde yapılması planlanan Gündüz Bakımevi uygulama işi 2018 yılının Ekim ayında bitirilmesi planlanmaktadır. 1508 m2 alan içerisinde 500 m2 zemin oturumuna sahip toplamda 900m2 kapalı ve 750 m2  açık alana sahip olan 100 çocuk kapasiteli bakımevi beş oyun odası, iki uyku odası, iki etkinlik atölyesi ile sosyal alanlar, drama atölyesi ve yemekhaneden oluşmaktadır’ dedi.

 

Başkan Yüksel ayrıca; “Amacımız çalışan aileler çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir çatı ararlar. Kreşlerimizin varlığı ve yapım amacı da bu çalışmalarımızın bir parçasıdır. Velimeşe Belediye Başkanlığı görevimde de kreş projesini hayata geçirip Milli Eğitim Müdürlüğüne teslimini gerçekleştirdik. Önemsediğim konuların başında geleceğimizin mimarları çocuklarımız yer almaktadır. Bu alanda sürdürdüğüm çalışmalarım her daim devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Ergenemizi güzelleştiren, halkımızın yaşam kalitesini arttıran projelerimizi birlik ve beraberliğimiz güçlendiren sosyal ve kültürel çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yürüdüğümüz kaldırımlardan, çocuklarımızın okulundan, asfalt çalışmalarından muhtaç vatandaşlarımıza, sağlık hizmetinden muhtarlık binasına kadar her yerde belediyemizin katkısı ve hizmeti vardır. Çünkü biz çalışmalarımızı hep insan odaklı, hizmet odaklı düşünüyoruz” dedi.