• “Ceketimi Koysam Kazanırım Devri Geride Kaldı”
  • “Ceketimi Koysam Kazanırım Devri Geride Kaldı”
  • “Ceketimi Koysam Kazanırım Devri Geride Kaldı”
  • “Ceketimi Koysam Kazanırım Devri Geride Kaldı”
Çorlu Güncel

“Ceketimi Koysam Kazanırım Devri Geride Kaldı”

  • 13 Mart 2018
  • 1110 Kez Okundu

Genel Kurul sürecini tamamlayıp sahaya inen AK Parti Çorlu teşkilatı mahalle danışma toplantılarına devam ediyor. Bu hafta Reşadiye’de mahalle toplantısı düzenleyen AK Parti’nin toplantısına katılım yoğundu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, AK Parti Çorlu İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları’nın da katıldığı toplantıda Atalay, ülke ve Çorlu gündemini değerlendirdi.

Ak Belediyecilik Geliyor

AK Parti’nin Çorlu’da 26 mahalle teşkilatı olduğunu açıklayan Atalay,  “sizlerin de desteği ile dev bir kadro oluştu. Artık eskisi gibi olmayacak. Artık yerel yönetimler ile ilgili olarak konuşuyorum ceketimi koysam kazanırım rahatlığını onlara tattırmayacağız. 30 Mart 2019 seçimlerinde AK Belediyecilik gümbür gümbür geliyor. Reşadiye Mahallemizde ve geriye kalan 25 mahallemizin tamamında alt yapı sorunundan tutun, trafik sorununa kadar su faturalarından tutun TESKİ'nin olumsuz çalışmalarına kadar sosyal belediyecilik anlamında vatandaşımıza hiçbir hizmet verilmediği çok açık bir şekilde 260 bin Çorlulu vatandaşlarımızın tamamı tarafından gözlemlenmekte.” dedi.

Kültür Merkezinin Adı Değiştirildi

Çorlu Kültür Merkezinin yeni adının 15 Temmuz Kültür Merkezi olarak değiştirildiğini anımsatan Atalay Çorlu Belediyesinin tüm önerge ve taleplere rağmen Çorlu’da herhangi bir isim değişikliği yapmaması üzerine Havuzlar Mahallesinde bulunan kültür merkezinin adının 15 Temmuz Kültür Merkezi olarak değiştirildiğini söyledi.

MHP İle Milli Mutabakat

Çorlu Reşadiye Mahallesi danışma toplantısında konuşan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek “Son süreçte Cumhur İttifakı ve Milli Mutabakat’ta herkes kendine yakışanı yaptı. CHP, HDP ile kol kola Milliyetçi Hareket Partisi ise AK Parti ile bir ve beraber. Buradan sevgi ve saygılarımı iletiyorum MHP’li kardeşlerimize. Siz Çorlu halkımızın siz Trakya halkımızın vatanperverliğini milliyetçiliğini ülkesine bağlılığını devletine milletine sadakatini hiç mi bilmiyorsunuz?” dedi.

Sözlerine son verirken Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın danışmanlık görevine de değinen Atalay; “Geçtiğimiz günlerde yerel basınımızdan Sayın Ünal Baysan Tekirdağ CHP Milletvekili olan Faik ÖZTARAK’ın danışmanı olduğu ve danışmanlık kartı çıkartıldığı ile ilgili olarak basında bir takım haberler döndü. Bende burada şunları söylemeden geçemiyorum. Kusura bakmasınlar 20 yıldır siz belediye başkanı olarak Çorlu'ya ne yaptınız ki danışmanlık yapacaksınız. Danışmanlık yapacaklarmış vekillik yapacaklarmış siz önce evinize sahip çıkın evinize” dedi.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay’ın konuşmasından sonra mahalle sakinleri ve üyelerden gelen soru ve öneriler ele alındı.