• Kaldırım İşgallerinin Önüne Geçilsin
  • Kaldırım İşgallerinin Önüne Geçilsin
Çorlu Güncel

Kaldırım İşgallerinin Önüne Geçilsin

  • 13 Mart 2018
  • 1022 Kez Okundu

Çorlu Reşadiye Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bir market kaldırımın tamamını işgal ederek vatandaşın büyük tepkisini topladı. Vatandaşlar kaldırım işgallerinin önüne geçilmesini istedi.

Yunus Emre Caddesi üzerinde elektrik kablolarının yer altına alınmasından dolayı zaten kaldırımların büyük bir bölümü bozukken şimdi de bu türlü görüntülerin oluşması vatandaşı çileden çıkardı. Kaldırımdan geçmek isteyen vatandaşlar kaldırım üstü eşyalarla dolu olduğu için geçemedi. Bazı vatandaşlar yoldan geçerek yollarına devam etti.

Çorlu’nun Her Yerinde Bu Görüntü Var

Kaldırımın üstüne yüzlerce sebze kasası bırakan markete ve yetkililere tepki gösteren vatandaşlar, “Akşam saatinde insanlar işlerinden evlerine gidiyor. Kaldırımdan giderken yaşadığımız olaya bakın, kaldırımın üstü tamamen kapatılmış durumda. Nereden geçeceğiz, market bunları hiç düşünmüyor mu? Kasalar tepeleme yığılmış durumda. Pekiyi market düşünmüyor da yetkililer bu görüntüleri görmüyor mu? Çorlu’nun her yerinde bizler karşılaşıyoruz. Kaldırımlar da geçecek yer bulamıyoruz. Dükkânlar kaldırımları kendilerinin zannediyor. Yetkililer bu durumların önüne geçsin” dedi.

İmdat Şahin