• Hürriyet Mahallesinde Sorun Çöp
Çorlu Güncel

Hürriyet Mahallesinde Sorun Çöp

  • 12 Mart 2018
  • 1033 Kez Okundu

Çorlu Hürriyet Mahallesi Çamlıbel Caddesinde bulunan yeraltı çöp konteynırlarının yanı başına bırakılan çöpler yine mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Mahalle sakinleri aynı görüntüyü görmekten bıktıklarını belirtti.

Hürriyet Mahallesi Çamlıbel Caddesi üzerinde bulunan yeraltı çöp konteynırlarının içine değil de yanı başına bırakılan çöpler mahalle sakinlerini rahatsız ediyor. Çorlu'nun en gözde yerleşim alanlarında biri olan bu bölgede yapılan bu davranışın vatandaşlar hiç hoş olmadığı belirtildi.

Çöpleri bu şekilde konteynırın yanına bırakan kişilerin çevreye kötü bir görüntü oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri duyarsız, sorumsuz kişiler modern olan yeraltı çöp konteynırlarını kullanmaya bilmiyor dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ında katılımıyla gerçekleşen mahalle toplantısında aynı sorunu Kaymakam Kılıç'a ileten mahalle sakinleri yaşanılan bu kötü durumun bir diğer sorumlusunun da Çorlu Belediyesi olduğunu söylediler. Mahalle sakinleri yer altı çöp konteynırının dolu olması sebebiyle birçok vatandaşın çöpünü dışarı bıraktığını belirtti.

Seyfi Genç