• Mart Ayı Toplantısı Kısa Sürdü
  • Mart Ayı Toplantısı Kısa Sürdü
Çorlu Güncel

Mart Ayı Toplantısı Kısa Sürdü

  • 08 Mart 2018
  • 1042 Kez Okundu

Çorlu Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Gündemde 5 madde olan toplantıda 2 ek maddeyle birlikte toplam 7 madde görüşüldü. Toplantıda tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti yapıldı.

Rüştü Uzel’e Kamera Sistemi
Belediye tarafından Güvenlikli Okul Projesi kapsamında Mehmet Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi’ne kamera sistemi takılması kararlaştırıldı. İmar planı değişikliği talepleriyle ilgili bütün maddeler İmar Plan Komisyonu’ndan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. 

Pazaryeri Mayıs Ortasında Açılacak
Zemin Açma ve Temel Kazı ücreti ve Geçici Yaz-Kış Bahçesi izin Belgesi harcı bedellerinin belirlenmesi Plan Bütçe Komisyonuna gönderildi. Meclis toplantısında tüm gündem maddeleri görüşüldükten sonra AK Parti grubu teslimi geciken ve inşaatı devam eden Atakent Kapalı Pazaryeri ile ilgili soru önergesi verdi. Önergeye yanıt veren Baysan gecikmenin çatıya yerleştirilecek 30 tonluk çelik yapı elemanlarını kaldıracak vinç bulmanın zorluğu nedeniyle gerçekleştiğini söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt da, ihaleyi alan firmaya 2 ay uzatma verdiklerini ve kapalı pazar yerinin Mayıs ayı ortalarında açılacağını açıkladı.

SEYFİ GENÇ