• Vatandaş Soruyor Ne Zaman Yapılacak?
Çorlu Güncel

Vatandaş Soruyor Ne Zaman Yapılacak?

  • 08 Mart 2018
  • 974 Kez Okundu

Reşadiye Mahallesi Eski Pazartesi Pazarı’nın bulunduğu Yunus Emre Caddesi’ndeki elektrik kablolarının yer altına alınmasından sonra bozulan kaldırımlar öylece duruyor. Kaldırımların bu durumda bırakılıp yapılamasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

Çorlu’da Eski Pazartesi pazarında aylar öncesinden biten elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmasından sonra bozulan kaldırımlar bir daha yapılmadı. Vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte zorluk çekerken kaldırımlarla ilgili her hangi bir çalışma yapılmadı. 
Kaldırımların bir an evvel düzeltilmesini isteyen vatandaşlar “Halimizi görüyorsunuz, yağmurlarda yağıyor, her taraf çamur içinde kaldı, kaldırımlar yapılmadan bekliyor. Ne zaman yapılacağı konusun da bir bilgimizde yok. Nedir bu çilemiz” dediler. Bölgedeki esnafta işlerinin düştüğünü dile getirerek; “Aylardır bu kaldırımlar bu şekilde duruyor. Vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte zorlanıyor. Dükkânlarımızın önü köstebek yuvası gibi oldu. Vatandaş rahatlıkla içeri giremiyor, işlerimiz düştü. Bir an önce kaldırımların düzeltilmesini istiyoruz” dedi. 
İmdat Şahin