• Kadınlar Çorlu'da Soğuğa Rağmen Çalışıyor
Çorlu Güncel

Kadınlar Çorlu'da Soğuğa Rağmen Çalışıyor

  • 07 Mart 2018
  • 968 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan kadınlar, Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde çiçeklerin diplerini çapalayarak otları temizliyorlar.

Yoldan geçerken çalışan kadınları gören vatandaşlar, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü birkaç gün sonra. Kadınlarımız iş hayatının her alanında çalışmaya başladı. Bu çok güzel bir gelişme. Kadın artık hayatın her alanında var olabiliyor. Şehrimize kadın elinin değmesi de tabi bir başka. Belediye bünyesinde şehrin değişik yerlerinde soğuğa rağmen çalışan kadınları görebiliyoruz” dedi. 
Sabah saatlerinde Bülent Ecevit Bulvarı’na bırakılan, bulvar boyunca çiçeklerin diplerindeki otları ayıklayan kadınlar, soğuklara veyağışa rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bünyesinde çapa işleri yapan kadınlar, “Çalışmamız gerekiyor, her birimizin çoluk çocuğu okuyor, hayat maalesef zor bu sebepten dolayı çalışmaya mecburuz. Toprakla uğraşmayı, çapa yapmayı severek yapıyoruz. Toprak kokusu gerçekten bir başka oluyor. Elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıyoruz” dedi. 
İmdat Şahin