• Elektrik Panoları Korkutuyor
  • Elektrik Panoları Korkutuyor
Çorlu Güncel

Elektrik Panoları Korkutuyor

  • 24 Şubat 2018
  • 1076 Kez Okundu

Çorlu Kemalettin Mahallesi İnci Sokak’ta bulunan elektrik panolarının yerden bir metre yüksekte yer alması vatandaşı korkutuyor. Panoya gelen kabloların da dağınık ve tehlikeli görüntü oluşturması vatandaşın korkusunu bir kat daha artırıyor.

İnci Sokak’ta bulunan panoların kapakları sağlam değil, pano kapakları ip bağlanarak duruyor. Vatandaşlar özellikle çocuklar tarafından kolaylıkla açılabilecek olan panolar için yetkililerin önlem almasını istedi.
Aynı sokakta birden fazla panonun bu şekilde olduğunu belirten vatandaşlar “İnci Sokak’ta yapılan inşaatlar için bu panolar buraya kondu. Fakat burası bir sokak, burada çocuklarımız oynuyor, vatandaşın çok yoğun geçtiği bir sokak burası, bu durum bizi korkutuyor” dedi.  Vatandaşlar bir an önce panolara bir önlem alınması için yetkililere çağrı yaparak, “ Elektrik panosunun bu kadar yere yakın olması çocuklar için büyük sıkıntı. Çocuk bilemeyeceği için bu kablolarla oynayıp çarpılabilir. Panoların kapakları da sağlam değil” diyen vatandaşlar panoların kapaklarının iple bağlanmış olmasına dikkat çekti. 
İmdat Şahin