• Oluşan Gölet Vatandaşı Çileden Çıkardı
Çorlu Güncel

Oluşan Gölet Vatandaşı Çileden Çıkardı

  • 23 Şubat 2018
  • 836 Kez Okundu

Yağmur suyuyla dolan Çorlu Belediyesi önündeki gölet vatandaşı çileden çıkardı. Vatandaşlar Gölbaşı’nın ikincisi Çorlu Belediyesi’nin önüne yapıldı diyerek tepki gösterdi.

Çorlu’nun merkezi olan Çorlu Belediyesi’nin önünde oluşan göletten geçmekte zorlanan vatandaşlar gazetemize şu değerlendirmede bulundu, “Gölbaşı Göleti’nin ikincisi buraya yapıldı. Yağmur yağdığında burası yağmur suyuyla doluyor. Buradan yüzlerce vatandaş geçiyor, bu şekilde olduğunda vatandaşlar olarak geçmekte zorluk çekiyoruz” dedi.
Belediyenin Hemen Önü
Yağan yağmur sonucunda oluşan bu görüntünün hemen Çorlu Belediyesi önünde olmasını gören vatandaşlar, “Burası Çorlu Belediyesi’nin hemen önü, Belediye kendi binasının önünde bu görüntülerin oluşmasına engel olamıyorsa, başka yerlerdeki olumsuz durumlara nasıl müdahale edecek. Kendi evinin önünü bu şekilde bırakan Çorlu Belediyesi bir an önce bu görüntülerin önüne geçmeli” dedi.
Yaşlı Vatandaşlar Geçemedi
Çorlu Belediyesi önünden geçmek isteyen yaşlı bir vatandaş ise su birikintisinin olduğu yerden geçemedi. Geçemeyen yaşlı vatandaş Çorlu Belediyesi’nin önünde bulunan engelli parkurundan yukarı çıkmak zorunda kaldı. Durumu gören vatandaşlar ise, “Yaşlı vatandaş geçemedi, engelli parkurundan yukarı çıkmak zorunda kaldı. Bu su birikintisini temizlemek zor olmasa gerek. Vatandaşlarını bu şekilde mağdur eden belediye anlayışı olmaz” dedi.
Buradan Ünal Baysan Geçsin
Çorlu Belediyesi önündeki zar zor geçen vatandaşlar buradan Ünal Baysan geçsin diyerek şunları söyledi, “Buradan zar zor geçiyoruz görüyorsunuz halimizi. Burası Çorlu Belediyesi’nin önü buradan Ünal Baysan gelsin geçsin. Çorlu Belediyesi’nin önü bu durumdaysa gerisini düşünemiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
İmdat Şahin