• Otobüs Duraklarının İşaretleri Silinmiş
Çorlu Güncel

Otobüs Duraklarının İşaretleri Silinmiş

  • 23 Şubat 2018
  • 906 Kez Okundu

Çorlu’da Muhittin Mahallesi Çetin Emeç bulvar Salı Pazarı girişinde bulunan otobüs duraklarının işaretleri silinmiş durumda ve fark edilmiyor. Silinmiş olan otobüs duraklarına ise araçlar kolaylıkla park ediyor.

Çorlu Belediyesi tarafından otobüs durak yerleri belli olsun diyerek işaretlenmiş ve durak yazılmıştı. Şimdi o durakların boyaları silinmiş durumda. Durak tabelası olmasa durak olduğu fark edilmeyecek derecede işaretler silinmiş. Salı Pazarı’nın üst kısmında bulunan otobüs durağında bir vatandaş park etmiş araçların arkasından belediye otobüsünü beklemek zorunda kaldı. Bekleyen vatandaş; “Burası otobüs durağı ama otobüs nasıl yaklaşacak, biz arabaya nasıl bineceğiz bilemiyorum. Otobüs duraklarına araçlar park etmese ne güzel olur. Bizlerde rahatlıkla otobüslere biner ineriz” dedi.
Otobüs Durağı Alanı Neresi
Otobüs duraklarının yerlerinin silinmiş olmasına esnaf, “Burası bizim dükkânlarımızın hemen önü, durak var ama yerdeki işaretleri silinmiş. Bu durak gibi birçok durağında yerdeki işaretleri belli olmuyor. Otobüs duraklarının yerlerinin tekrar işaretlenmesi ve durak yazılması çok önemli. Belki vatandaşlar o zaman arabaların park etmezler. Bu şekilde çok kolay gelip çekebiliyorlar. Çünkü durak alanı neresi belli olmuyor” dedi. 
İmdat Şahin