• Ergene Belediyesi'nden Ücretsiz Kurslar
  • Ergene Belediyesi'nden Ücretsiz Kurslar
Ergene

Ergene Belediyesi'nden Ücretsiz Kurslar

  • 21 Şubat 2018
  • 1949 Kez Okundu

Ergene Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında eğitim, sanat ve spor kurslarıyla ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2014 yılında kurulan Ergene Belediyesi, her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da emin adımlarla ilerliyor. “Eğitime Tam Destek” vererek her geçen yıl yapılan kurs eğitimlerine yenilerini ekleyerek ilçe sınırlarında her yaştaki insanlar için her alanda kurslar açarak eğitim çalışmalarına verdiği destekle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son olarak Çocuk Korosu ve Halk Oyunu Topluluğu ile kurs kayıtlarının startını veren Ergene Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Çocuk Korosu kayıtları kapsamında Müzik Öğretmeni Yüksel Yavuz Şefliğinde 7-12 yaş aralığında çocukları müzikle kavuşturmak adına ücretsiz olarak her Pazar Saat 11:30-12:30 arasında Velimeşe Kapalı Düğün Salonunda çalışmaların gerçekleştirileceği açıklandı. Bunun yanı sıra Halk Oyunları Topluluğu kursu kapsamında Antrenör Yasemin Özyılmaz ve Yasin Taşcı yönetiminde 13-17 yaş aralığında gençlerin her Salı ve Perşembe günleri Marmaracık Kapalı Düğün Salonunda 19:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Halk Oyunları Topluluğuna katılabileceğinin bilgisi kaydedildi. 

Kurslarımız Hafta Sonu Programı ile Devam Ediyor
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Kurslar sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak durarak eğlenceli zaman geçirmektedir. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak  gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde olduğu gibi yıl içinde de hafta sonu programı ile de kurslarımızı devam ettiriyoruz. Ergene ilçesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın katılımı ile gerçekleştirilen kursların her yıl belediyemiz bünyesinde açılarak, halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.