• Trend Arena'dan Şubat Sürprizleri
Çorlu Güncel

Trend Arena'dan Şubat Sürprizleri

  • 14 Şubat 2018
  • 1217 Kez Okundu

İlklerin ve etkinliklerin tek adresi Çorlu Trend Arena Alışveriş Merkezi misafirlerine eğlenceli etkinlikleri ve fırsat dolu alışveriş imkanları ile dopdolu bir Şubat ayı geçirtmeyi vaat ediyor!

Derya Özel, Annelerle Buluşacak

 11-12 Şubatta sevdiğin için 12’den vur sloganıyla dart oyunu oynayan Trend’in şanslı misafirleri “9 Canlı” oyununa çift kişilik bilet kazanırken, 50TL ve üzeri alışveriş yapan misafirler de karikatürlerini çizdirip geçici dövme yaptırma şansı yakaladı. Ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gören etkinliklerinin yanı sıra yüzleri güldüren indirim oranları da misafirlerine eğlencenin yanında hesaplı alışveriş  imkanı sundu. Ülkemizin geleceği çocuklarımızı her daim düşünen Trend Arena 18 Şubat Pazar günü değerli çocuk yazarlarımız Derya Özel’i değerli annelerimiz ve çocukları ile buluşturacak. Sevgililer Günü etkinlikleri ile eğlenceye doyamayacak sevgilileri 24-25 Şubat tarihleri arasında ise gözlerini kamaştıracak bir gelinlik defilesi bekliyor olacak.

Ayakkabılarda Kaçırılmayacak Fırsatlar

Her yaşa, her kesime hitap eden Trakya’nın Trendi Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde bütçe dostu Şubat ayı fırsatları ise; Ayakkabı kategorisinde Deichmann %75 , Hotiç net %75  ve Kemal Tanca’da %70’e varan indirim, Greyder’de  %40 indirim 2. Ürüne de  +%30 indirim;  Ev&mutfak kategorisinde Tantitoni %70 indirim ve fırsat ürünlerinde net %50 indirim, White&Beige %50+%50 indirim, Özdilek de  Sevgililer Günü’ne özel kampanyaları ile , Katia&Bony net %70 indirimi ve Tchibo’da 200TL lik alışverişe 50TL hediye çeki; Giyim kategorisinde İpekyol %70 , Lufian %50 , AdL %60’a varan indirimleri, Lingerie %70 indirim 2. Ürüne net %50 indirimi ve spor giyimde Hummel  ile %50’ye varan fırsatları sunarken; yine en büyük fırsatları çocuklarının yüzlerini güldürmek isteyen ailelere sunacak.

Fırsat Sepetinde Yüzde 50 İndirim

Çocuk giyim kategorisinde; Goose net %70, Royal Bebe %50, %40’a varan indirimleriyle Bücürük, şubat ayı boyuna her gün farklı ürünlere %28 indirim ve 3 al 2 öde seçenekleri ile E-bebek; %20’ye varan indirimleriyle Nike, İgor, Puma, Munich, Viggo, Atıba ve daha birçok marka seçeneği ile çocuk ayakkabıları kategorisinde Ege Bebe; oyuncak kategorisinde çocukların en büyük eğlencesi TozzyShop’ta fırsat sepeti ile kasada %50 daha az öde kampanyası ve diğer tüm mağazalarında kaçırılmayacak fırsatları ile sevdikleriniz için aradığınız her şey Trend Arena’da.