• Önerler Yolu Tek Şeride Düştü
Çorlu Güncel

Önerler Yolu Tek Şeride Düştü

  • 13 Şubat 2018
  • 1029 Kez Okundu

Çorlu’nun Önerler Mahallesi Yolu tek şeride düştü. Yol kazılarak çalışma yapıldı çalışma bittikten sonra ise yol toprakla kapatıldı. Asfalt özelliliğini kaybeden yol, kazalara davetiye çıkarıyor.

Kimin veya kimlerin kazdığı bilinmediği Önerler Yolu kazılarak, yol daha sonrasında toprakla doldurularak öylece bırakıldı. E-5 İstanbul yolu istikametinden Önerler mahallesine çıkan yolda, yolun kazılmasıyla birlikte yol tek şeride düştü. Araç sürücüleri ise bu duruma tepkili “bir an önce yol eski haline getirilsin” dedi.

Önerler Mahallesine çıkan yolun kazılmasıyla ilgili araç sürücüleri: “E-5 yolu İstanbul istikametinden Önerler Mahallesi’ne çıkan yolun bir kısmı toprakla doldurulmuş durumda. Orada bir çalışma yapılmış ama kim tarafından yapıldığı da belli değil. Yol toprakla doldurulmuş, yol bu sebepten dolayı tek şeride düştü. Yukardan bir araç geldiğinde iki araç geçemiyor çift şeritli yolda. Birisi diğer aracı mutlaka beklemek zorunda, bu durumda trafikte sorun yaratıyor” dedi. Gece karanlıkta ise yerin fark edilemediğini kazalara sebebiyet verdiğini söyleyen araç sürücüleri: “Gündüz yine yol belli oluyor ama gece karanlık olduğunda yol hiç fark edilmiyor. Fark edilmediği zaman kazalara neden olabiliyor. Allah korusun can kaybına da sebep olabilir bu yol. Derhal yol tekrar temizlenip eski haline getirilsin” dedi.

İMDAT ŞAHİN