• Korespor'dan Dayanışma Kahvaltısı
  • Korespor'dan Dayanışma Kahvaltısı
  • Korespor'dan Dayanışma Kahvaltısı
  • Korespor'dan Dayanışma Kahvaltısı
Çorlu Güncel

Korespor'dan Dayanışma Kahvaltısı

  • 13 Şubat 2018
  • 1131 Kez Okundu

2017-2018 Futbol sezonunda 2. Amatör Küme’de sezona başlayacak olan Çorlu Korespor, dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Çorlu’nun ek köklü mahalle takımlarından biri olan Çorlu Korespor, 2. Amatör Sezonu öncesi mahalle de bulunan Canbazlar Kıraathanesinde dayanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Çorlu İlçe Yönetimi, Çorlu Korespor kulübü yönetimi, futbolcular ve mahalle sakinleri de katıldı. Bu yıl sezona tüm mahalle sakinlerinin desteğini alarak başlayacaklarını belirten Çorlu Korespor Kulübü Başkanı Dursun Yıldırım; “Bu yıl Çorlu Korespor için çok farklı. Tüm mahallede yaşayan vatandaşlarımızın da desteği ile yeni bir yönetim oluşturduk ve yalnız değiliz. Mahallemizin adını en üst liglere taşımak için tüm yönetim kurulu üyelerim ve futbolcularım ile birlikte söz veriyorum” dedi.

Düzenlenen programda konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise, “Bu mahalleden böyle bir birliktelik çıkardığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Üstlendiğiniz bu görevde bizde Kaymakamlık olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Spor amatör de olsa biraz paraya dönüştü. İnşallah buradan güzel ve başarılı sporcular yetişir. Mahalledeki genç kardeşlerimize de örnek olun ve onları spora teşvik edin. Yakın zamanda da Tekirdağ Valimiz ile tekrar sizlerle bir araya geleceğiz. Yeni sezonda tüm takıma ve yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Kahvaltı programının sonunda Çorlu Korespor Kulübüne maddi manevi destek veren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan, Trakyam Ses Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Çavuş ile Kore Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanları Burhan Kambur ve Bahattin Pektaş’a plaket verildi.