• İmza Gününde Büyük İzdiham Yaşandı
Çorlu Güncel

İmza Gününde Büyük İzdiham Yaşandı

  • 13 Şubat 2018
  • 1656 Kez Okundu

Fox TV’de sabahları yayınlanan Çalar Saat programını sunan aynı zamanda Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı ve Korkma kitaplarının da yazarı olan gazeteci-yazar İsmail Küçükkaya’nın 8. Çorlu Kitap Fuarı’ndaki imza gününde izdiham yaşandı.

Orion Alışveriş Merkezi’nin Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle düzenlediği geleneksel 8. Çorlu Kitap Fuarı, 9 Şubat Cuma günü başladı. Yazım dünyasının dev isimlerinin katılacağı kitap fuarına bu yıl İsmail Küçükkaya’nın yanı sıra İlber Ortaylı, Sinan Meydan, Mario Levi, Ayşe Kulin, Sinan Akyüz gibi ünlü yazarlarda kitapseverlerle buluşacak.

İsmail Küçükkaya’ya kitap imzalatmak isteyen kitapseverler saatlerce kitabı imzalatmayı bekledi. Çocukların da ilgi gösterdiği gazeteci-yazar İsmail  Küçükkaya kitapseverlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. İsmail Küçükkaya sevenleriyle sohbet etti. Kitapseverlerde: “Çorlu Kitap Fuarı’na İsmail Küçükkaya’nın geldiğini duyduk çok sevindik. Kendisini çok seviyoruz. Her sabah ekranlardan kendisini izliyoruz, onu takip ediyoruz. Çorlu’ya kadar gelmiş, gelip görmek istedik ve kitabını imzalattık. Uzun kuyruk var çok bekledik ama buna kesinlikle değdi” dedi.

İmdat şahin