• Kitap Fuarı Bugün Başlıyor
Çorlu Güncel

Kitap Fuarı Bugün Başlıyor

  • 09 Şubat 2018
  • 1094 Kez Okundu

Her yıl sevilen yazarları Orion’da okuyucularıyla buluşturan, kitapseverlerin sabırsızlıkla bekledikleri Çorlu Kitap Fuarı, bugün 8. kez kapılarını açıyor. Açılış konuğu olarak ünlü yazarlar Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt’un katılacağı açılış töreni saat 17:30 başlayacak.

Orion Alışveriş Merkezi’nin Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle düzenlediği 8. Çorlu Kitap Fuarı bugün başlıyor. Birbirinden ünlü yazarların yanı sıra bölgemizin yazarlarını da kitapseverlerle buluşturacak olan fuar 10 gün boyunca devam edecek. Bu sene küçük okurlara özel çocuk edebiyatı bölümünün de yer alacağı fuar her yaştan ziyaretçiye pek çok türde kitap sunacak.

Özel Trakya Koleji öğrencilerinin özel olarak hazırladığı açılış gösterisiyle başlayacak açılış töreni, bugün saat 17:30’da Orion alt katta yapılacak. Sevilen yazarlar Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt’un da katılımıyla Çorlu protokolü tarafından yapılacak açılışa tüm kitapseverler davetli. Tören sonrasında ziyaretçiler kitap fuarını gezip konuk yazarlara kitaplarını imzalatabilecekler. HASAN ALİ SOYDAM