• Gaziantep'in Lezzetinden Göz Dolduran Açılış
  • Gaziantep'in Lezzetinden Göz Dolduran Açılış
  • Gaziantep'in Lezzetinden Göz Dolduran Açılış
  • Gaziantep'in Lezzetinden Göz Dolduran Açılış
Çorlu Güncel

Gaziantep'in Lezzetinden Göz Dolduran Açılış

  • 22 Ocak 2018
  • 1759 Kez Okundu

Tatlı denildiği zaman ilk akla gelen şehrimiz olan Gaziantep bütün lezzetiyle birlikte Çorlu’ya geldi. Künefe, kadayıf ve katmerin ustaları, Çorlulu vatandaşlara hizmet vermek için Çorlu’da Gazi Künefe’yi muhteşem bir organizasyon ile açtı.

Gerçekleştirilen açılış törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Atalay katıldı. Açılış kurdelesini katılan misafirlerin yanı sıra Gazi Künefe’nin sahipleri Ömer Kaya ve Erol Özdemir kesti.  

Açılışta konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç: “Gaziantep’ten Çorlumuza güzel bir tatlıcı geldi. Çok memnun olduk, sevindik. Gazi Künefe’nin sahipleri Ömer Kaya ve Erol Özdemir’e çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun diyor, bol kazançlar diliyoruz” dedi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise “Kadayıf, künefe ve katmeri tatlıcısı Çorlumuza açıldı. Çorlumuz lezzetli bir tatlıcıya kavuştu. Ben de hayırlı olsun diyorum. İnşallah her şey işyerinin sahiplerinin istedikleri gibi olur” dedi. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay’da Erol Özdemir ve Ömer Kaya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gazi Künefe’ye açılış için gelen davetliler memnun ayrıldı. Yedikleri tatlıların çok güzel olduğunu belirten müşteriler: “Gerçekten buranın künefesi çok güzel. Sunumu da çok güzel tabağından çatalına dükkânının temizliğinden titizliğine her şey gerçekten dört dörtlük. Eksik arasanız bile bulamazsınız. Bundan sonra künefeci aramamıza gerek kalmadı. Biz adresimizi bulduk” dedi.

Tüm Çorlu Halkını Bekliyoruz

Gazi Künefe’nin ortakları Ömer Kaya ve Erol Özdemir bütün Çorlu halkını yeni işletmelerine beklediklerini belirterek: “Bizler Gaziantep lezzetini Çorlu’ya taşımak istedik. Biz orada da yine tatlıcılık yapıyorduk. Bilindiği üzere Antep tatlı deyince ilk akla gelen şehrimizdir. Şimdi de bir açılış töreni gerçekleştirdik. Tüm Çorlu halkını bekliyoruz” dedi.

İmdat Şahin