• Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı
Çorlu Güncel

Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı

  • 19 Ocak 2018
  • 1054 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen Girişimcilik Eğitimi kursunu tamamlayan kursiyerlere, belgeleri düzenlenen tören ile verildi.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binasında düzenlenen törende katılımcılara tek tek sertifikalarını dağıtan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Her gencin kendi düzenini kendisi kurması gerekiyor. Bir yerlerden beklemek doğru olmuyor. Bu kurs ile sizler bu fırsatı yakalamış olacaksınız. Kursa katılan herkesin, sertifikalarını aldıktan sonra gerçek projelerle KOSGEB’in kapısına gideceğine inanıyorum. Farkınız, özgürlüğünüz, cesaretiniz girişiminiz olsun. Bende girişimciliğin önemini bilen ve değişimin anahtarı olduğuna inanan biri olarak kursiyerlerimizi tebrik ediyorum ve yollarının açık olmasını diliyorum” dedi.


Ergene’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden katılımcılar, vatandaşa sunulan fırsatların eğitim programıyla desteklenmesinden ve eğitim programının ardından sağlanan fırsat olanaklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Ergene Belediyesi yetkililerinden yapılan açıklamada, Girişimcilik Eğitimi Kurslarını devam ettirilmesi yönünde yoğun talep olduğunu ve önümüzdeki günlerde yeni kursların açılacağı bilgisi verildi.